Kesinlikle bir parmağı var gibi ama tam katil diyemem dahakatil olailirmi diyorsun![]()
Kesinlikle bir parmağı var gibi ama tam katil diyemem dahakatil olailirmi diyorsun![]()
Şu adamın bağırdığı kişiden bişey çıkar dedim ondan da birşey çıkmadıŞu katil yakalanınca anlarız umarım olayı![]()
@Yiğitt izlemediğine yansın ayoll burada cinayet şube olarak katilin kim olduunu araştırıyoruz büyük heyecan vllaŞu adamın bağırdığı kişiden bişey çıkar dedim ondan da birşey çıkmadı![]()
Noyanı küçümsüyrmusun@Yiğitt parlak bulamadı burda ayoll napsın ertuğruldakı noyan ile sözdeki çolağı göbekli bıyıklı sakallı ayı gibi adamlar![]()
![]()
![]()
HHAHAH noyan vucudunu açmıs @Yiğitt e gidiyor aa bilemedim vlla hayali beni bile ürküttüNoyanı küçümsüyrmusunAdam kaç yaşına gelmiş onun da baya iyi vücudu vardır ama göstermiyor
![]()
Her şey vücut değil canım, biraz tip de çekici olmalı.Noyanı küçümsüyrmusunAdam kaç yaşına gelmiş onun da baya iyi vücudu vardır ama göstermiyor
![]()
Her şey vücut değil canım, biraz tip de çekici olmalı.![]()
Barış Bağcı çekiciliği diye birşey var
Forever Noyan (Barış Bağcı) tabiki
hhahah aa dedimya ben sana efe bunu iyi tanıyorum benBarış Bağcı çekiciliği diye birşey var
![]()
Arduçu ergenler sever sever ve baklava sevdalılarıhhahah aa dedimya ben sana efe bunu iyi tanıyorum ben![]()
Arduçu ergenler sever sever ve baklava sevdalılarıBarış gibileri gerçek kalite arayanlar sever
![]()
Profilime taş düşmüş?hhahah aa dedimya ben sana efe bunu iyi tanıyorum ben![]()
Profilime taş düşmüş?![]()
hhahaha aa bu avatar çok cici durmuş işteArduçu ergenler sever sever ve baklava sevdalılarıBarış gibileri gerçek kalite arayanlar sever
![]()
Sendemi parlakçı oldun.