yine çok kaliteli bir bölüm olucaktır pat 2 de saatini karıstırma cnmGünlerden Çember![]()
yine çok kaliteli bir bölüm olucaktır pat 2 de saatini karıstırma cnmGünlerden Çember![]()
2de derken 21:45de dicektin sanırımyine çok kaliteli bir bölüm olucaktır pat 2 de saatini karıstırma cnm![]()
pat 2 sayılır işte2de derken 21:45de dicektin sanırım![]()
8de Kibar Feyzo varmışpat 2 sayılır işte![]()
![]()
![]()
öncesinde filmmi olucak 1 saat 45 dakıka özet olmaz herhalde genelde özetlet 45 dakıka sürüyor![]()
oooo izlerim ayoll şu tutuklanan kadın konusuna paylasmıstım youtubeden izlemek aklımdaydı tam denk gelmiş8de Kibar Feyzo varmış![]()
İlk başta güleceksin ama sonra beynin yanacakoooo izlerim ayoll şu tutuklanan kadın konusuna paylasmıstım youtubeden izlemek aklımdaydı tam denk gelmiş![]()
hhahah aa doğru çemberden sonra olsaydı daha iyi giderdiİlk başta güleceksin ama sonra beynin yanacak![]()
Zirve bizim inş 4 reyting alırız saatte çok uygun bence İki Yalancının şansı yokhhahah aa doğru çemberden sonra olsaydı daha iyi giderdi
ama yazın 22:00 öncesi millet evde olmuyor artık geç başlaması iyidir![]()
Zirve bizim inş 4 reyting alırız saatte çok uygun bence İki Yalancının şansı yok![]()
Deli Gönül geliyor.![]()
dolunayın rezil ettiği dizi değilmi o ayoll çemberde işini bitiricekZirve bizim inş 4 reyting alırız saatte çok uygun bence İki Yalancının şansı yok![]()
dolunayın rezil ettiği dizi değilmi o ayoll çemberde işini bitiricek![]()
![]()
![]()
2. olsun İki Yalancıyı geçsin yeter sizeDeli Gönül geliyor.![]()
Artık yavaş yavaş reytinglerde artmaya başlar iyi rekabet olacakdolunayın rezil ettiği dizi değilmi o ayoll çemberde işini bitiricek![]()
![]()
![]()
Başlıyoroooo izlerim ayoll şu tutuklanan kadın konusuna paylasmıstım youtubeden izlemek aklımdaydı tam denk gelmiş![]()
aa evet kibar feyzo izliyordum zaten çemberde başladıBaşlıyor![]()
Beynimiz yanacak gibi yine.sssaa evet kibar feyzo izliyordum zaten çemberde başladı![]()
bir karanlık cinayet ile başladık hadi bismillahBeynimiz yanacak gibi yine.sss
Ademe bak ahahahabir karanlık cinayet ile başladık hadi bismillah![]()
şu kadınla erkek polisi ceset sandın onlar ayağa kalkınca adamın kalbine indi ayollAdeme bak ahahaha:f
Bu kelde bişiler varşu kadınla erkek polisi ceset sandın onlar ayağa kalkınca adamın kalbine indi ayoll![]()