2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 15. Oyun

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
x0vzmd-jpg.55565

Oyunumuz: https://fav10.net/forum/arcade/beerpongtayv32.24/

Son Oynama Tarihi:
Salı 22.00

BÜYÜK FİNALE GÜNLER KALDI, FİNAL HAFTASI BAŞLADI!

- 18. haftada büyük finalimiz ile bu sezonun şampiyonu belli olacak.

- Bu hafta sonuncu olan isim geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi oylamaya kalmadan elenecektir. Başarınız önemli, herkese başarılar diliyorum. Final puanları da burada size yardım edemeyecek, son 3 kalana kadar oyunun sonuncusu elenecek.

- Final puanlarını artık ilk üç kazanacak, birinci olan dokunulmaz olmayacak. Yani bu haftanın birincisi haftaya sonuncu olursa elenebilir.

YARIŞMACILAR:
@Polat Şaşmaz
@mrt-06
@Çiğdem-
@batuhankaralar
@MasacRE-
@HachiKo

Aynen belki şu ana kadar çok başarılı olamadık ama eğer 3 hafta boyunca sondan ikinci bile olsak şampiyon olabiliriz :D
son 3 diyor son 3 yarı final demek ee ordada sonuncu olan direk elenip finale ilk iki çıkması lazım daha eleme anketi olmaz sanırım elemeye kalsak zaten diğerleri bizi elerdi daha iyi olmuş :A :A :A @Yiğitt

son 3 diyor son 3 yarı final demek ee ordada sonuncu olan direk elenip finale ilk iki çıkması lazım daha eleme anketi olmaz sanırım elemeye kalsak zaten diğerleri bizi elerdi daha iyi olmuş :A :A :A @Yiğitt
Belki finale biri daha önceden çıkar yarın finalde iki kişi kapışır kazanan da finale çıkar

1.OLAN direk çıkıpta kalan ikisi anket ile seçilmez inş :F

ayy ama oynayamıyorum bu oyunu ben şu sonradan gelen çemberin bir faydası varmı :A
Eğer iki defa arka arkaya top sokarsan x2 yazıyo ve üçüncü defa da soktuğunda x3 oluyo böylelikle puanın daha yüksek geliyo atıyorum x3 yazmıyoken sokarsan topu örneğin 8 puan alıyosun ama yazıyosa ve o zaman girerse 24 alıyosan galiba ben o şekilde anlıyorum :D