@OzaN mantıklı verdiği kararlardan bir tanesi işteHala favori üye olamamış üye
Forumda açtığı ilk (ama asla onaylanmayan) bir konusu vardı. O zamanlar Editör'düm, görebiliyordum onaylanmamış konuları. "Ben olsam Sihirli Annem'in sonunu böyle yapardım" başlıklı ve içeriğinde Arka Sokaklar'ın düğünde olan patlamasını içeren ve içeriğe uygun bir paragraf yazı vardı. Şimdi belki sıradan gelen bu konu başlığı o zaman için epey ilginçti elbet. Konuyu onaylamayan da @OzaN ın ta kendisiydi. Konunun onaylanmama sebebine yazdığı şey ise hala aklımda;
"Bu ne ya bu ne ya bu ne ya "
Buna benzer Sihirli Annem temalı birkaç fantastik konusu daha vardı onaylanmamış.
Daha sonra Facebook profiline girmiştim (nasıl hatırlamıyorum) 2012 öncesinde bile forumdaki çizgisine uygun paylaşımları vardı. Senaryo falan da paylaşmıştı orada. O an fake olduğuna inanmayı kesmiştim.
Garip birisi, severim kendisini.
ardından revan açmıştıHala favori üye olamamış üye
Forumda açtığı ilk (ama asla onaylanmayan) bir konusu vardı. O zamanlar Editör'düm, görebiliyordum onaylanmamış konuları. "Ben olsam Sihirli Annem'in sonunu böyle yapardım" başlıklı ve içeriğinde Arka Sokaklar'ın düğünde olan patlamasını içeren ve içeriğe uygun bir paragraf yazı vardı. Şimdi belki sıradan gelen bu konu başlığı o zaman için epey ilginçti elbet. Konuyu onaylamayan da @OzaN ın ta kendisiydi. Konunun onaylanmama sebebine yazdığı şey ise hala aklımda;
Buna benzer Sihirli Annem temalı birkaç fantastik konusu daha vardı onaylanmamış.
Daha sonra Facebook profiline girmiştim (nasıl hatırlamıyorum) 2012 öncesinde bile forumdaki çizgisine uygun paylaşımları vardı. Senaryo falan da paylaşmıştı orada. O an fake olduğuna inanmayı kesmiştim.
Muhtemelen. Herkesin seni tanıdığı konu oydu.ardından revan açmıştı
Forum her alanda ne kadar özgürleşti görüyorsun demi @pompy.Hala favori üye olamamış üye
evet Sihirli annemle öğrendiğim bişey var share Yİ YOK Tvr si 10 20 seyirciden 10 unu çekmiş 48.000 denekten 10 nunu çekmiş sabah 10 da %20 kişi televizyonu açıyormuşForum her alanda ne kadar özgürleşti görüyorsun demi @pompy.
Twitter’dan TFF nin avukatı açıklamış Ali koçu yollamak istiyorlar yerine gelecek kişi Beyaz tv nin sahibi adaymış @xdragxxGece gece profil mesajlarında görünce baktım konusu varmış Çok renkli bir üye cidden Acun görse Survivor'a alıra katılıyorum Trollemek de kolay iş değil hakkını veriyor bence
Gamze Özer Fenerbahçeli @Afet GüçverirYeni Sihirli Annem'i beğenerek, en iyi Sihirli Annem izleyicisi olmayı kaybetmiş ve beni de hayal kırıklığına uğratmış sevgili dostum. @pompy
Yeni Sihirli Annem'i beğenerek, en iyi Sihirli Annem izleyicisi olmayı kaybetmiş ve beni de hayal kırıklığına uğratmış sevgili dostum. @pompy
Orijinaline ihanet olurBeğendi niye kaybetsin cnm
2012 den sonrasını yazarken dediğinizi hatırlatırım 2013 te mantıksız ben olsam Gamze Özer’e özellikle 240 .Bölüm şanş verirdim hatalarını düzeltsin diye @mrt-06 @Emre Ozansoy @mrt-06 @Emre Ozansoy @serhatt @Gerekli24 ben bile ingiltere işini nasıl çözeceksin Ben matematik profesörü bir sözelci olarak çözemedim Einstein çözülmez denklem Probleminden daha zor çözülmesi zaten çözememiş kitabında gördüm @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Doğan @mrt-06Orijinaline ihanet olur
star yönetimi kaldırmılş2012 den sonrasını yazarken dediğinizi hatırlatırım 2013 te mantıksız ben olsam Gamze Özer’e özellikle 240 .Bölüm şanş verirdim hatalarını düzeltsin diye @mrt-06 @Emre Ozansoy @mrt-06 @Emre Ozansoy @serhatt @Gerekli24 ben bile ingiltere işini nasıl çözeceksin Ben matematik profesörü bir sözelci olarak çözemedim Einstein çözülmez denklem Probleminden daha zor çözülmesi zaten çözememiş kitabında gördüm @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Doğan @mrt-06