Çok biliyorsunuzYüz ne şekil olacaktıda
![]()
vadikızı teyze ayarı vermiş sana bunun üstüne bir şey denmez artık![]()
Çok biliyorsunuzYüz ne şekil olacaktıda
![]()
vadikızı teyze ayarı vermiş sana bunun üstüne bir şey denmez artık![]()
Boş konuşuyor sakallı hiç görmemiş beni hep sakalsız gördü sakal yakışmaz diyorvadikızı teyze ayarı vermiş sana bunun üstüne bir şey denmez artık![]()
Boş konuşuyor sakallı hiç görmemiş beni hep sakalsız gördü sakal yakışmaz diyor![]()
oyuncu seçmelerine juri yapsalar bizi ben @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @EFE UYSAL juriye bak ayollGece gece tartıştığımız şeye bakın, bayılıyorum size.![]()
Buna sakal yakışır dermiydin sengörmediğimi nerden biliyosun efe düşüncemi söylüyorum sadece herkesin düşüncesi farklıdır
Bülent Ersoy benim, Burcu Esmersoy @EFE UYSAL , Faik Öztürk @MasacRE- , Safiye Soyman @vadikızı , Dilberay @Forumdash , sen de Banu Alkan.oyuncu seçmelerine juri yapsalar bizi ben @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @EFE UYSAL juriye bak ayoll@EFE UYSAL ile ben siz üçünüzle tartışır dururuz gelen adaylar sizden övgü bizden fırça sudan çıkmıs balığa dönerler
![]()
![]()
![]()
Buna sakal yakışır dermiydin sen
![]()
Bülent Ersoy benim, Burcu Esmersoy @EFE UYSAL , Faik Öztürk @MasacRE- , Safiye Soyman @vadikızı , Dilberay @Forumdash , sen de Banu Alkan.![]()
Hadi ordanÇağataya yakışır tamda dediğim yüz var çağataydao yüzden sakal güzel duruyor yüzünde ben yakıştırıyorum valla
Ben niye dilber ayBülent Ersoy benim, Burcu Esmersoy @EFE UYSAL , Faik Öztürk @MasacRE- , Safiye Soyman @vadikızı , Dilberay @Forumdash , sen de Banu Alkan.![]()
Hadi ordan![]()
Ne bileyim yazarken aklıma ilk sen geldin. Dilberay da içli kadın, sen de öylesin.Ben niye dilber aykadın kadroda yok bile
kendime bi ikon bulmam lazım
![]()
Hhahah aa bülent ve banu alkan burda bile rakip oluyoruz hemen ayollBülent Ersoy benim, Burcu Esmersoy @EFE UYSAL , Faik Öztürk @MasacRE- , Safiye Soyman @vadikızı , Dilberay @Forumdash , sen de Banu Alkan.![]()
Hiç düşünerek yapmamıştım onu, tesadüf oldu. Bu bir işaret olabilir, biz hep karşı karşıyayız.Hhahah aa bülent ve banu alkan burda bile rakip oluyoruz hemen ayoll![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @EFE UYSAL @mrt-06
Beni mi hayal ediyorsun senNe bileyim yazarken aklıma ilk sen geldin. Dilberay da içli kadın, sen de öylesin.Dilberay kalın dudaklı, sen de öylesindir.
![]()
Hepsi sakallı zaten şuanay ne düşünürsen düşün sen ben yakıştırdım ayrıca Arasada yakışıyor sakal
Hepsi sakallı zaten şuan![]()
Burcuyum ne güzelHhahah aa bülent ve banu alkan burda bile rakip oluyoruz hemen ayoll![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @EFE UYSAL @mrt-06