Abla sen ne yaptın diziyi en son 28'de mi ne kaldım diyordun, @Yiğitt başladı, bitirdi diziyi sen daha oradasın sanırım
En kaliteli oyuncu ustadır Kebapçıdır tartışıyormuyuz @MasacRE- @Forumdash @Yiğittaa bir sen anlıyorsun oyunculuktan vlla cnm adam mimik bile kullanamıyor
Ben şimdiye 3. kez izlemeye başlamıştım @vadikızı
Kebapçı zaten efsane, onu saymıyorum ki ben. Aras vs Çağatay ise Çaça zirvede.
İkisi de birbirinden beter abv.sss
He oldu öyle dandik bir fotosunu koyunca hemen çirkin oluyor zaten Sen bu tipteki bir adamın yanında bir dolaş bakalım kaç kişi sana bakıyor kaç kişi onaMasacrenin yakışıklısı Keko
Ay ergen, iyice soğudum şu an @Çiğdem-
Çağatay'ın o keko hali bile çok yakışıklı, Aras'ın halini görüyoruz üstte @EFE UYSALHe oldu öyle dandik bir fotosunu koyunca hemen çirkin oluyor zaten Sen bu tipteki bir adamın yanında bir dolaş bakalım kaç kişi sana bakıyor kaç kişi ona
Sakallı sende çok yakışıklı olursun Sakallı herkes yakışıklıHe oldu öyle dandik bir fotosunu koyunca hemen çirkin oluyor zaten Sen bu tipteki bir adamın yanında bir dolaş bakalım kaç kişi sana bakıyor kaç kişi ona
Sakallı sende çok yakışıklı olursun Sakallı herkes yakışıklı
@Çiğdem- öldü galibaAy ergen, iyice soğudum şu an @Çiğdem-
Çağatay'ın o keko hali bile çok yakışıklı, Aras'ın halini görüyoruz üstte @EFE UYSAL
Bana yakışıyor mesela Hiç görmedinizSakal herkeste güzel durmaz yakışanda güzel duruyor sakal mesela sen sakal bıraksan sana yakışmaz efe
@Çiğdem- öldü galiba
yiğit e darbe vurmaya çalısıyorum @Aserat ile yarısıyoruz şuanAy ergen, iyice soğudum şu an @Çiğdem-
Çağatay'ın o keko hali bile çok yakışıklı, Aras'ın halini görüyoruz üstte @EFE UYSAL
Bana yakışıyor mesela Hiç görmediniz
Hadi hadi videoyu izle de Arası öv bekliyorumyiğit e darbe vurmaya çalısıyorum @Aserat ile yarısıyoruz şuan
Çok biliyorsunuz Yüz ne şekil olacaktıdasenin yüzün yuvarlak sakal güzel durmaz bence ya
Sakallı sende çok yakışıklı olursun Sakallı herkes yakışıklı
Sakal herkeste güzel durmaz yakışanda güzel duruyor sakal mesela sen sakal bıraksan sana yakışmaz efe