FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Harbuziyi 5.000.000 € kazık bir şekilde aldık :D hayırlı olsun

Es Es Açıklaması;

Mustafa Sarpı ve ALPER pOTUKU sattığımız için pişman olduk es es zor günler en kısa zamanda en az 5 oyuncu ile bitireceğiz=)

Galatasaray kulübü birçok yıldıza sahiptir ama maalesef yıldızlar mutlu değiller.

Son düzenleme:
Dün skorboard'dan yine dakika dakika maçı izledim. Yine yıldızlarımdan birçok atak, iyi oynamışlar ama gol olmuyor şanssızlığımızdan. Satmayacağım mutlaka bir yerde patlama yapacaklar.

2 maçtır patlama yapabilirlerdi. Ama yapamadılar. Birçok atağı değerlendirememişler. Bugün taktiğimizi değiştirdik. İşe yarayacak mı bakalım. Konyaspor'u yenip zor günlerden çıkmak istiyoruz.

Yani takımı çözemedim. Bir maç çok kötü oynayıp yenildiler, dün de ataklar geliştirip yenildik.

Son düzenleme:
Galatasaray'a ne oluyor bu son günlerde pek anlamis degilim. Bu lig baslamadan Galatasaray rahat rahat 1.olur diye düsünüyordum ama simdi ise korkmaya basaladim. Simdi durumu belirsiz.. Ama kalbim Gs'le. Insallah bu aksamki maç sizin umdugunuz gibi gider ..

Galatasaray'a ne oluyor bu son günlerde pek anlamis degilim. Bu lig baslamadan Galatasaray rahat rahat 1.olur diye düsünüyordum ama simdi ise korkmaya basaladim. Simdi durumu belirsiz.. Ama kalbim Gs'le. Insallah bu aksamki maç sizin umdugunuz gibi gider ..

Ben de anlamadım takım dün çok atak geliştirmiş bir daha izledim şimdi fena değilmişiz aslında. Ama o beklenen gol bir türlü atılamamış. Olmayınca olmuyor durumu var 2 maçtır.

Ama umarım bu akşam toparlanıp şampiyonluk yolunda iddiamızı tekrardan yakalarız, daha her şeyin başındayız.

Es Esten Cristionaldo Açıklaması;

Ronaldonun Es Ese gidecek haberleri yalandır Ronaldoo gelmek istiyor ama ben istemiyorum:d

Es Es menjeri: AlemTo

Bende çok kötü basladim ama yavas yavas iye gidiyor.. Iyi günde, kötü günde direnmeye devam ediyoruz ..

Galatasaray kulübü iyi başladı 3 haftadır kötüye gitti ama Galatasaray köklü ve büyük bir kulüptür. Tartışmasız Türkiye'de şampiyonluk denilince aklan ilk gelen ekiplerdendir. Şampiyonluk yolunda iddiamızı kazanmak istiyoruz tekrardan...

Trabzonspor iyi gidiyor ama defansta çözemediğim bi sorun var her maç en az 1 gol yiyoruz bunu engellemek lazım yoksa başımıza çok iş açabilir.