O kadar özür dileyene kadar dediğimi yapsan izlemiştin.Tamam özür dilerim. Hadi gel yeniden barış yapalım.
O kadar özür dileyene kadar dediğimi yapsan izlemiştin.Tamam özür dilerim. Hadi gel yeniden barış yapalım.
O gün şakasına takılmıştım işte. İzlemeyi planladığım başka diziler olmasa izlerdim belki ama zorla güzellik olmaz ki. Tekrar özür dilerim ama bunu geride bırakma zamanı geldi bence.O kadar özür dileyene kadar dediğimi yapsan izlemiştin.
Bırakamam ben içimde hep kalacak.O gün şakasına takılmıştım işte. İzlemeyi planladığım başka diziler olmasa izlerdim belki ama zorla güzellik olmaz ki. Tekrar özür dilerim ama bunu geride bırakma zamanı geldi bence.
Daha fazla uzatmayalım işte zeytin dalı uzatıyorum sana.Bırakamam ben içimde hep kalacak.
Orijinaline sadık kaldım büyük ölçüde sürekli aynı sorular olsa biraz sıkıcı olurdu böylesi daha ilginç. Yorum için de teşekkürler beğendiğine sevindim.sorular güzel hazırlanmış emeğine sağlık @Aserat ama batuhana dediğim gibi bence yaırşmacılara aynı soruyu ilet hem sana daha kolay olur hem bakalım aynı soruyu hangisi biliyor hangisi bilemiyor
@denizz19 da güzel yarışmış geçmiş olsun
@mrt-06 kutluyorum tebrikler cnm
bakalım sıra bana gelince çok rezil olmam inş
cevaplarını okuyunca bende bilirdim diyorum ama cevabı verilmeden bilmek önemli tabi onuda sıramız gelince anlayacazOrijinaline sadık kaldım büyük ölçüde sürekli aynı sorular olsa biraz sıkıcı olurdu böylesi daha ilginç. Yorum için de teşekkürler beğendiğine sevindim.
Aslında çoğu soru gayet kolay endişelenecek bir şey yok. Yine de denemeden göremeyiz.cevaplarını okuyunca bende bilirdim diyorum ama cevabı verilmeden bilmek önemli tabi onuda sıramız gelince anlayacaz
aa bu half isteme alacağın puanı düşürüyormu birde nekadar isteme hakkın varAslında çoğu soru gayet kolay endişelenecek bir şey yok. Yine de denemeden göremeyiz.
Evet her harf alışta 100 puanın gidiyor. İstediğin kadar harf alabilirsin. Aslında asıl yarışmada süre de var ama burada olmaz diye yapmadım.aa bu half isteme alacağın puanı düşürüyormu birde nekadar isteme hakkın var
Dediğim gibi eşit ayarlamaya çalışıyorum ama bazı noktalarda yarışmacının performansı daha önemli. Belki kazanamayanlarla ikinci şans bölümleri yapabiliriz belli olmaz.
Harbiden o soruda kötü takıldın ama ne olacağı belli olmaz.Bence zordu. Bir soru çıldırttı hatta.
Bende de oldu öyleBence zordu. Bir soru çıldırttı hatta.
Yorum için teşekkürler. Aslında sorular aşırı zor sayılmaz sana öyle gelmiş olabilir.Güzel yarışma olmuş, ikisi de iyi yarışmış bence, ben 3000 zor alırdım.
Zor sorular bence