nuriyle hamit o kadar harcandı ki türkiye'de,of of of.Almanya 5. lig takımlarında sürünüyorlar şimdi.Bana göre de çok doğru bir seçim yaptı. Türkiye'de harcanmak yerine Real Madrid'de kariyerinin zirvesine çıkıyor yavaş yavaş şu an.
Olaya dar bir pencereden bakma bence, Alman milli forması giyiyor, diye onu suçlayamazsın böyle. Almanya'da doğmuş ve oranın altyapısıyla yetişmiş, orada kalmak istemesi çok normal
Türkiye milli takımını tercih etse sevinirdik ama kararına saygı duyuyorum.
nuriyle hamit o kadar harcandı ki türkiye'de,of of of.Almanya 5. lig takımlarında sürünüyorlar şimdi.
mesut'a gelince...evladım olsa eldivenle severdim bunu da
nuriyle hamit o kadar harcandı ki türkiye'de,of of of.Almanya 5. lig takımlarında sürünüyorlar şimdi.
mesut'a gelince...evladım olsa eldivenle severdim bunu da
onlar mesut'u üçe katlar beşe böler be.şu özünüzü küçük görmekten aşağılık kompleksinden vazgeçin.
o mesajı xdragxx'in mesajının altına yazdım sen niye alınıyon ben onunla konuşuyorum şu anda?
Dediğimi anlamamak için uğraşıyorsun galiba Spor Toto Süper Lig'de oynaması saçma olur, dedim. Türkiye milli takımında oynasa iyi olurdu ama oynamadı işte yapacak bir şey de yok. Kariyerinde başarılar, dilerim ben ona.
o mesajı xdragxx'in mesajının altına yazdım sen niye alınıyon ben onunla konuşuyorum şu anda?
@31: olm belki de biz bu mantık yüzünden katılamıyoruz la dünya kupalarına?belkii de başarısızlığa alıştığımızdan ve aşağılık kompleksimizden?Oğlum bak tarihinizi unutup başka başka milletlere özenip durmayın akıllı olun.
@35 bak canım arkadaşım,la oğlum bi bak.orada türkiye'ye laf eden eleman sen olmadığın için o laf seni kapsamıyor,yok alındığına göre galiba söz konusu kompleks sende de var.şu her harekette art niyet araman muhatap alınmadığını düşünmen artık gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı.
adamın mesajının altına yazıyorum,illa @x @y diye eklemek zorunda mıyım?bu gelenek yayılmadan nasıl iletişim sağlanıyordu acaba forumlarda