FF Online Ligi 6.Hafta Sonuçları

bence emrenin taktiğini değiştirmesine gerek yoktu bende internetten buldugum taktikleri denedim full berabere kaldım herkes biliyor dün bursa maçı şampiyonlugun adaylarından biri maçım vardı kendi kendime oyunda usta olmasam bile bir kaç taktik denedim ve sonuç başarılı...
gerek yoktu yani böyle bir şeye ama emreyi taktiğini değiştirecek erdemi gösterdiği için tebrik ederim,çünkü ben böyle nağmalup ilerleseydim değiştirmezdim.

Son kez söylüyorum Emre tamam değiştirme taktiğini eskisini yap. Her yerde okuldaki arkadaşlar falan hepsi 4-2-2 (B) kaleciyi görünce vur taktiği kesin kazandırıyor, tarzı şeyler söylediler, ben de bir soruşturulmasını istedim.

Galatasaray olarak Fenerbahçe maçına kötü bir niyetimiz olmadığını ve erdemimizi kaybetmediğimizi ispatlamak için yedeklerle çıkacağız.

Saygılar.

bence emrenin taktiğini değiştirmesine gerek yoktu bende internetten buldugum taktikleri denedim full berabere kaldım herkes biliyor dün bursa maçı şampiyonlugun adaylarından biri maçım vardı kendi kendime oyunda usta olmasam bile bir kaç taktik denedim ve sonuç başarılı... gerek yoktu yani böyle bir şeye ama emreyi taktiğini değiştirecek erdemi gösterdiği için tebrik ederim,çünkü ben böyle nağmalup ilerleseydim değiştirmezdim.
Tesekkurler[/FONT]

hacı sen resim var dedin resmi koy da herkes görsün...

Resimleri admine gönderdim zaten. Admin bu taktiği herkes uygulayabilir normal, dedi ve değerlendirme yapıp şike olmadığı sonucuna vardı. Biz de özür diledik FB'den.

EDIT: Panpa param yok olsa alacağım :( 100.000 €'m var düşün. Finans müdüründen para falan isterim belki.

Resimleri admine gönderdim zaten. Admin bu taktiği herkes uygulayabilir normal, dedi ve değerlendirme yapıp şike olmadığı sonucuna vardı. Biz de özür diledik FB'den.

EDIT: Panpa param yok olsa alacağım :( 100.000 €'m var düşün. Finans müdüründen para falan isterim belki.
doğru karar vermiş çünkü google ofm taktikleri yaz bir sürü taktik geliyor...

spekülasyonlara yer vermemek için dizilişmi değiştirdim[/FONT]

Legen killer bırak şu milleti takmayı kardeşim sana diyorum osmanaslan ne şikesi be...sen gibi veya dolandırıcı gir internete yaz her linke tıklama ben gibi ben facebook çanak okey para hilesi bulmak istedim ve bir link geldi tıkla 100 bin ml kazan diye tıkladım ve yazı söyledi şu arkadaşa yeterince para aktarıldı ve hesap bakiyeniz yetmedi diye yoksa 100 bin ml gitmişti gerçek para değil oyundaki para o kadar olsadı büyük miktarda oyunda kaybedecektim her linke tıklama böyle diyenlere inanma......geç ve arkadaşlarına şikeci gibi ağır söz sylemezsen sevinirim.............

Es Es Menejeri: AlemTo