4 Temmuz 2017 Salı Reyting Sonuçları

:F:Fayy bu çocuğu biliyordum gaydi ya

hhahah aa dedim ben ayoll yaz dizilerinde nokta atışlarım oluyor yine en patlayanını buldum diğerleri 2-3 alırken 6 a yakın başlamışız :Z:Z:Z @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @cookies @sokak sanati

Kaliteli dizi olunca böyle reyting alır tabi. :Z :bhr:
meme görünce azitmisiniz yine @mrt-06 banla şunlari forumun ahlakini bozuyolar.ss

Dolunay iyi başlamış anlaşılan Star Kiralık Aşk çakmalarıyla parsayı toplayacak bu sezon. :A

Deli Gönül de iyi başlamış bence gelecek haftalar için umut var. Kadın seyirciyi yakalarsa sırtı yere gelmez. :)

Adı Efsane'nin patlayacağı belliydi ama yine de şans verilmesi lazım belki kaçan seyirci gelir sonradan.

Kelime Oyunu AB'de 24. olmuş sonunda izleyici fark etmeye başladı. :Z

çemberi bunu izle yorumlaşırız birde çocuklar duymasın gelecek bu yaz bu üçü yeter bana:A :A :A

aa bu arada adı efsane dizisi ağustos ayında olmayacak bu gidişle başınıza bela aldınız ayoll :A :A :A
Bence bu yaz Şevkat Yerimdar'ı da izle bu sıcakta güzel gider. Eğlenceli bir dizi karakterler de güzel bir şans vermeni öneriyorum. :A

Dolunay aşırı üstü üstü üstü klişe bir dizi, ama en az 2 ay baya iyi gider. Zaten Total tekrarı bile 5e yakın almış, geleck hafta en az 7 reytingi var demekki.

Magazin D Yaz AB grupunda baya iyi. :Z