Vizyonsuzluk böyle bir şey işte.Onu bile kendi akıl edemedi tekrar yayınlamayı. İA yüksek gidince koydu.
Vizyonsuzluk böyle bir şey işte.Onu bile kendi akıl edemedi tekrar yayınlamayı. İA yüksek gidince koydu.
Yürrü kereste seniTvkedisi Twitter'da aşırı yalakasın ama burada değilsin az tutarlı ol
ayy bu çocuğu biliyordum gaydi ya
hhahah aa dedim ben ayoll yaz dizilerinde nokta atışlarım oluyor yine en patlayanını buldum diğerleri 2-3 alırken 6 a yakın başlamışız @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @cookies @sokak sanati
meme görünce azitmisiniz yine @mrt-06 banla şunlari forumun ahlakini bozuyolar.ssKaliteli dizi olunca böyle reyting alır tabi.
aa birde koriş gibi birini bulsalar tam olucakmeme görünce azitmisiniz yine @mrt-06 banla şunlari forumun ahlakini bozuyolar.ss
@xemrexxx ile seni koysunlar hiç siritmazsinizaa birde koriş gibi birini bulsalar tam olucak
Bence bu yaz Şevkat Yerimdar'ı da izle bu sıcakta güzel gider. Eğlenceli bir dizi karakterler de güzel bir şans vermeni öneriyorum.çemberi bunu izle yorumlaşırız birde çocuklar duymasın gelecek bu yaz bu üçü yeter bana
aa bu arada adı efsane dizisi ağustos ayında olmayacak bu gidişle başınıza bela aldınız ayoll
senin dizilerine yorum yapamıyorum cnm daha doğrusu izlenmeyecek diziler olarak listeme ekliyorumBana gelmemiş cevap.
Bu sefer sen de beğenirsin diyorum işte bir şans ver. Arada ortak dizilerimiz çıkıyor ayrıca.senin dizilerine yorum yapamıyorum cnm daha doğrusu izlenmeyecek diziler olarak listeme ekliyorum
Dolunay yeter bana irde çember serisiBu sefer sen de beğenirsin diyorum işte bir şans ver. Arada ortak dizilerimiz çıkıyor ayrıca.
Çember'i ben de izleyeceğim artık onunla idare ederiz.Dolunay yeter bana irde çember serisi
aaa izle ayoll vatanım sensinden sonra 1 kaliteli dizi daha görsün gözlerinÇember'i ben de izleyeceğim artık onunla idare ederiz.
O dizi değil yalnız.aaa izle ayoll vatanım sensinden sonra 1 kaliteli dizi daha görsün gözlerin
aman mini dizi gibi birşey işte 6 bölümde olsaO dizi değil yalnız.