TVen Yürüyen Ölüler 8. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Taş ocağı sahnesi de komikti @Yiğitt :F

Bu arada grup lideri benim diye ortaya atlatan ufaklık sende gözden kaçmadın @yatutarsa :A

@ozgur2113 yaşlı birini oynuyorsun. İçi geçmiş derdim hep senin için zaten:A
Ne yapayım liderlik ruhumda... İlkokulda da hep sınıf başkanı olurdum. Yıllar süren sınıf başkanlığı kariyerim, ileride yapacağım Cumhurbaşkanlığı görevi için de temel oluşturdu.

ohaaa yılan türküyle sakinleşiyormu gerçekten 😱 ama ben çığırsam dahada fıttırırdı herhalde :F :F :F @mrt-06
Bodrum Masalı sezon finalinin son sahnesini çekiyorlardı ben ordan geçtim dizide vurulma oldu @Çiğdem- bence Faryalı ölür Evren hastahaneyi basar ameliyathaneyi Faryalı ve ve yıldızı vurur

Hhaha nerde silahlı bombalı sahne var hemen orada bitiyorsun ayoll :F
Arka sokaklar Taksimde çekilecek bomba sahnesi çekmesinler Adamlar gerçek bomba kullanıyor Galiba Hastahaneye Saldırı olucak Ardından Taksim ilk yardım Hastahanesine Şu anda yıkılan durak var Çiçek Taksinin durağı hastahane o işte

Arka sokaklar Taksimde çekilecek bomba sahnesi çekmesinler Adamlar gerçek bomba kullanıyor Galiba Hastahaneye Saldırı olucak Ardından Taksim ilk yardım Hastahanesine Şu anda yıkılan durak var Çiçek Taksinin durağı hastahane o işte
sezon finali oldu değilmi arka sokakalr :A

@Yiğitt cim çok güzel espriler yapıyorsun. Başarılarının devamını dilerim. Aileye selamlar. :F
Dizimizi izlediğini bilmiyordum. :A

Yılan sakinleşir Türküyle Bodrum masalıdan gördüm
ohaaa yılan türküyle sakinleşiyormu gerçekten 😱 ama ben çığırsam dahada fıttırırdı herhalde :F :F :F @mrt-06
Türkü söyleyene kadar yılan gelip boğar. :F