hhahah faceden görüşmüştük biraz daha devam edebilseydi @cookies imza günü bile verirdik sanırımAhaha iyi güldüm. Tanıştın mı bari.
50 milyon zaten gerçek değildir o kadar internet kullanıcısı yok ülkede.
hhahah faceden görüşmüştük biraz daha devam edebilseydi @cookies imza günü bile verirdik sanırımAhaha iyi güldüm. Tanıştın mı bari.
50 milyon zaten gerçek değildir o kadar internet kullanıcısı yok ülkede.
Gerçekten ilginç bir olay bir ara konuşmaları göstersene.hhahah faceden görüşmüştük biraz daha devam edebilseydi @cookies imza günü bile verirdik sanırım
haha evet gösteririm tabi cnm facede duruyor olması lazımGerçekten ilginç bir olay bir ara konuşmaları göstersene.
Beklemedeyim.haha evet gösteririm tabi cnm facede duruyor olması lazım
Tatlım beni sen Justinin boyfriendi yapsan yeter. Fazlasında gözüm yok.Kız abla ortalığı karıştırma herkes var işte.
O ne öyle Marvel filmleri gibi @*YıldırıM* da Kaptan America yapalım tam olsun.
Bu konuyu Çiğdem ablamız kendi dizisinde işlerse güzel olur kötü tarafta birkaç üye olur iyi taraf olur şehri korumaya çalışan vs.
Ne olmuş acaba.
Sen öldün artık.Tatlım beni sen Justinin boyfriendi yapsan yeter. Fazlasında gözüm yok.
O zaman okumayayim mi artık diyorsun.Sen öldün artık.
Yalniz yabanci adli kitap 120 milyon tiklandi ayrica kitabi basildi ve rekor satisa ulasti.bi tek turkler okumuyor her yerden okuyan oluyor mesela Seksi dilenciyi her yerden okuyan birer ikiser kisi vardiGerçekten ilginç bir olay bir ara konuşmaları göstersene.
O manada demedim ya hani öldün diue olmaz dedim.O zaman okumayayim mi artık diyorsun.
Ay konularına en çok hit kazandıran benim tatlooom mm
Heee o zaman normal.Yalniz yabanci adli kitap 120 milyon tiklandi ayrica kitabi basildi ve rekor satisa ulasti.bi tek turkler okumuyor her yerden okuyan oluyor mesela Seksi dilenciyi her yerden okuyan birer ikiser kisi vardi
Forumun diziler arasında ikinci olan Dizim bide perşembe zorlaşıcakHangi diziyle aynı gün.
Halkın Polisi tahmin etmiştim aslında Kardeşce yayınlarız bir şey olmazForumun diziler arasında ikinci olan Dizim bide perşembe zorlaşıcak
@mesmeso61 in dizisi ilk bölüm senin altıncı bölüm benimde benimde 235.Bölümlü olan dizim
Halkın Polisi tahmin etmiştim aslında Kardeşce yayınlarız bir şey olmazForumun diziler arasında ikinci olan Dizim bide perşembe zorlaşıcak
@mesmeso61 in dizisi ilk bölüm senin altıncı bölüm benimde benimde 235.Bölümlü olan dizim
İkiside normalde aynı yıl başlıcaktı demiHalkın Polisi tahmin etmiştim aslında Kardeşce yayınlarız bir şey olmaz
Halkın Polisi tahmin etmiştim aslında Kardeşce yayınlarız bir şey olmaz
Ablam sen bu @mrt-06'ya naptın da sana bu eziyetleri yazmış böyleAhh ahh ablan ne hallerde özgürr ne hallerdee oy oyy
Napayım, en baştan başladım. Okuyorum işteÜff sıktın sen de iki de bir etiketleyip durma