TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

Ne ruh hastası manyak bi şeysin yaa. Az şaka yapalım eğlenelim diyoruz her şeyi tersine anlıyorsun. Dizi için dediğim lafı bile getirdiğin yere bak. Art niyetten gebereceksin.:)

:DBen gülerek şakasına yazıyorum maşallah sen ne güzel anlamışsın tşk ederim umut sağolasın bende art niyet falan yok şurda şakalaşalım dedik mübarek gün kırdın sağol:(

Kötü cocuğu geç 4n1k adinda herkesin hastasi olduğu kitabında filmi çıkmış hemde yapay değilmiş @Çiğdem- :A
Çünkü orada tutunca patlıyor mesela Büşra Küçük'ün orada yazdığı Kötü Çocuk'un kitabı çıktı üstüne filmi çekildi. :F
2014 DE benim iletişim bilgilerimi soruyordu okuyanlar cookise face hesabımı alıp senin hayranınım diye bana övgü dolu sözler ediyordu ergen kızlar bildiğin ünlü havası yaşamıştım vlla tuhaf gerçekten ayoll :A :A :A

Ciddi misin sen de mi yazdın orda :F

Yine de hikayeler bayağı tıklanıyor (b)
Orası da kaybetti popiliğini :(
Oranında tadı 2014 deydi ahh son güzel yılımız :A

yok cnm ben yazmadım bu cookies seksi dilenci diye senaryo yazdı orada seksi dilencide benim :F onu okuyan ergen kızlar sankı dizide oynuyormusum gibi çiğdem karakterinin fanları olmuslar benle görüşmek istediklerini söylemişler cookiese facemi alıp bana senin hayranınım dizide çok güzel oynyuorsun karakterini çok seviyorum tarzında yazıyordu bir kız bildiğin dizi oyuncusu sandım kendimi :A :A :A @Harunnn60 @Bully @xemrexxx

Oranında tadı 2014 deydi ahh son güzel yılımız :A

yok cnm ben yazmadım bu cookies seksi dilenci diye senaryo yazdı orada seksi dilencide benim :F onu okuyan ergen kızlar sankı dizide oynuyormusum gibi çiğdem karakterinin fanları olmuslar benle görüşmek istediklerini söylemişler cookiese facemi alıp bana senin hayranınım dizide çok güzel oynyuorsun karakterini çok seviyorum tarzında yazıyordu bir kız bildiğin dizi oyuncusu sandım kendimi :A :A :A @Harunnn60 @Bully @xemrexxx
Ahaha iyi güldüm. Tanıştın mı bari. :F

Seksi dilenciden bahsediyor :F Sonra araya 12. sinif falan girmeseydi şu an baya okunuyordu :)

Yani eskisi gibi 50 milyon falan yok 2-3 milyon tiklaniyor :)
50 milyon zaten gerçek değildir o kadar internet kullanıcısı yok ülkede. :A