Uzun zamandır erkek hasreti çekiyor mu diyelim ne diyelimHemen aşk demeseydik belki başka bir şeydir. .ss
Uzun zamandır erkek hasreti çekiyor mu diyelim ne diyelimHemen aşk demeseydik belki başka bir şeydir. .ss
Göreceğiz bu arada doktor rolüyle diziye dahil oluyorsun.Uzun zamandır erkek hasreti çekiyor mu diyelim ne diyelim
whatpad değil wattpad Paylaşmadan önce romanımsı bir hale dönüştürürsen daha çok okunur
He doğru diyosun pek ilgi gören bir üye değildim zaten forumda iyi oldu bu senaryo
Biliyorum inşallah zombilere organlarini dağıtırım üyelerinGöreceğiz bu arada doktor rolüyle diziye dahil oluyorsun.
whatpad değil wattpad Paylaşmadan önce romanımsı bir hale dönüştürürsen daha çok okunur
Çünkü orada tutunca patlıyor mesela Büşra Küçük'ün orada yazdığı Kötü Çocuk'un kitabı çıktı üstüne filmi çekildi.aa taşı cnm senin @cookies den ne eksiğin var ayoll
Kötü cocuğu geç 4n1k adinda herkesin hastasi olduğu kitabında filmi çıkmış hemde yapay değilmiş @Çiğdem-Çünkü orada tutunca patlıyor mesela Büşra Küçük'ün orada yazdığı Kötü Çocuk'un kitabı çıktı üstüne filmi çekildi.
Ne ruh hastası manyak bi şeysin yaa. Az şaka yapalım eğlenelim diyoruz her şeyi tersine anlıyorsun. Dizi için dediğim lafı bile getirdiğin yere bak. Art niyetten gebereceksin.
İşte ora için ayrı dizi çekmek lazım geçen yıl hesap almıştım ama unuttum.Kötü cocuğu geç 4n1k adinda herkesin hastasi olduğu kitabında filmi çıkmış hemde yapay değilmiş @Çiğdem-
Ben gülerek şakasına yazıyorum maşallah sen ne güzel anlamışsın tşk ederim umut sağolasın bende art niyet falan yok şurda şakalaşalım dedik mübarek gün kırdın sağol
Kötü cocuğu geç 4n1k adinda herkesin hastasi olduğu kitabında filmi çıkmış hemde yapay değilmiş @Çiğdem-
2014 DE benim iletişim bilgilerimi soruyordu okuyanlar cookise face hesabımı alıp senin hayranınım diye bana övgü dolu sözler ediyordu ergen kızlar bildiğin ünlü havası yaşamıştım vlla tuhaf gerçekten ayollÇünkü orada tutunca patlıyor mesela Büşra Küçük'ün orada yazdığı Kötü Çocuk'un kitabı çıktı üstüne filmi çekildi.
Ne gülmesi yaa gerçekten gülsen şöyle yaparsın baya laf soktun.s.s
Orası da kaybetti popiliğiniİşte ora için ayrı dizi çekmek lazım geçen yıl hesap almıştım ama unuttum.
Ciddi misin sen de mi yazdın orda2014 DE benim iletişim bilgilerimi soruyordu okuyanlar cookise face hesabımı alıp senin hayranınım diye bana övgü dolu sözler ediyordu ergen kızlar bildiğin ünlü havası yaşamıştım vlla tuhaf gerçekten ayoll
Yine de hikayeler bayağı tıklanıyorOrası da kaybetti popiliğini
Gerçekten ama gerçekten şuan bana iftira atıyosun oruçlu ağzımla yalan söylecek değilim laf sokmadım gülme işareti koydum ya hangisi olursa olsun diye düşünmüştüm ben
Ciddi misin sen de mi yazdın orda
Yine de hikayeler bayağı tıklanıyor
Oranında tadı 2014 deydi ahh son güzel yılımızOrası da kaybetti popiliğini
Eminim öyledir.
Seksi dilenciden bahsediyor Sonra araya 12. sinif falan girmeseydi şu an baya okunuyorduCiddi misin sen de mi yazdın orda
Yine de hikayeler bayağı tıklanıyor
Ahaha iyi güldüm. Tanıştın mı bari.Oranında tadı 2014 deydi ahh son güzel yılımız
yok cnm ben yazmadım bu cookies seksi dilenci diye senaryo yazdı orada seksi dilencide benim onu okuyan ergen kızlar sankı dizide oynuyormusum gibi çiğdem karakterinin fanları olmuslar benle görüşmek istediklerini söylemişler cookiese facemi alıp bana senin hayranınım dizide çok güzel oynyuorsun karakterini çok seviyorum tarzında yazıyordu bir kız bildiğin dizi oyuncusu sandım kendimi @Harunnn60 @Bully @xemrexxx
50 milyon zaten gerçek değildir o kadar internet kullanıcısı yok ülkede.Seksi dilenciden bahsediyor Sonra araya 12. sinif falan girmeseydi şu an baya okunuyordu
Yani eskisi gibi 50 milyon falan yok 2-3 milyon tiklaniyor