La 2 kişi elenecek amaKesin elenmekten kurtulacağım sebebi bu. Taraflı sunucu.
La 2 kişi elenecek amaKesin elenmekten kurtulacağım sebebi bu. Taraflı sunucu.
Bende elenmemeni umuyorum zaten.
La 2 kişi elenecek ama
Şimdiki üyeleri daha iyi tanıyan biri olsa çok daha farklı bir yarışma izleyebilirdik. İçerde`ye kafa tutamadıysak sorumlusu benim. Kendi zevkime göre sıralama yaptım, aksiyon sahnelerini kenara ittim. Romantik ağırlıklı gittik. Forum da odun çıktı.Senin sahnende çok iyiydi. Suskunlar'ın akıl dolu sahnelerinden birini seçmişsin.
Yok yok 1 kişi elenecek seni gıcık edeyim dedim sanki ben nerden biliyorumNeden düşük verdin diye sorarlar adama
@vadikızı sağol yaa. Sahneyi seveceğini biliyordum ama
Yok öyle bi şey. Final gecesi öyle bi karar alınamaz. Ne bu. Belki ben gelecek hafta ki sahnem ile 2. Olup finale çıkacağım. Saçmalık yani böyle bi şey yok.
La 2 kişi elenecek ama
Öyle bir şey olmayacak deminki duyuru geçersizdi.Neden düşük verdin diye sorarlar adama
Yok öyle bi şey. Final gecesi öyle bi karar alınamaz. Ne bu. Belki ben gelecek hafta ki sahnem ile 2. Olup finale çıkacağım. Saçmalık yani böyle bi şey yok.
SuratsızÖyle bir şey olmayacak deminki duyuru geçersizdi.
@S.G.A.T.'tan şok sözler: "Forum odun çıktı!" #DiziSavaşlarıSonuçGecesi
Yok yok 1 kişi elenecek seni gıcık edeyim dedim sanki ben nerden biliyorum
Ne suratsızlığımı gördün ki?Suratsız
Önemli sayılabilecek bir haberdi kaçırmak istemedim.kaşla göz arasında haber konusunu da açtı adam. @Aserat
fena konsantre olmuşsun yalnız.Neden düşük verdin diye sorarlar adama
İçerde`ye 2 puan
Ben de diyorum 4 puanın nesine harika dedin.fena konsantre olmuşsun yalnız.
İçerde`ye 2 puan
Hoşgeldin. Biraz dur da İçerde'ye sahip çık herkes gömüyor.ta kendisi
İçerde`yi alt ettiğimiz her puan harikadır.Ben de diyorum 4 puanın nesine harika dedin.
fena konsantre olmuşsun yalnız.
İçerde`ye 2 puan