Ben oy vermedim unuttum bu hafta eğer @Aserat şimdi verebilirsin derse kullanayımNiye ben eleniyorum yaa elenmek için burada değilim.Sahne mi kötü mü buldin
Ben oy vermedim unuttum bu hafta eğer @Aserat şimdi verebilirsin derse kullanayımNiye ben eleniyorum yaa elenmek için burada değilim.Sahne mi kötü mü buldin
O kadar uyardık dinlemedin. Tren kaçtı artık yapacak bir şey yok.Ben oy vermedim unuttum bu hafta eğer @Aserat şimdi verebilirsin derse kullanayım
Kardeşlerimiz bizden yardım isteyince kıramıyoruz
Sen sun ya ben destek çıkarım uğraşamam hiç şimdi
Ben oy vermedim unuttum bu hafta eğer @Aserat şimdi verebilirsin derse kullanayım
İçerde bu hafta herkesten tam puan almıştır.
Yaprak Dökümü elenir bu hafta. @sokak sanati
Çetin usta döktürmüş. Kariyerinin en iyi performanslarından biri. Ben de olsam en yüksek puanımı kendi sahnem dahil ona verirdim. Daha yeni başladık elenen daha belli olmaz.İçerde bu hafta herkesten tam puan almıştır.
Yaprak Dökümü elenir bu hafta. @sokak sanati
Hmm o zaman sunuculuk yapmaya da lüzum yokO kadar uyardık dinlemedin. Tren kaçtı artık yapacak bir şey yok.
Etiket problemi var gibi yoksa toplarım bizim adamlarıForumun birleştirici gücüsün.
Neyse özelden hallederiz bu bitsin de.Şu İçerde'de ne bulduysa bu millet anlamadım
Yaprak Dökümü daha iyi bence
@Aserat bilemiyorum
Onun gücüne kurban.Forumun birleştirici gücüsün.
Şu İçerde'de ne bulduysa bu millet anlamadım
Yaprak Dökümü daha iyi bence
@Aserat bilemiyorum
Ondan değil ama 3 gün verdik yani.Hmm o zaman sunuculuk yapmaya da lüzum yok
Etiket problemi var gibi yoksa toplarım bizim adamları
Em iyi sahne mi kullandım içim yanmaz ama elenecegimi hissetmiyorum nedense.
Ama izin vermiyorLeyla döktürüyor sahnede sen seversin Gökçe'yi
Hem ben oylarımı atmıştım haa bu arada @Dosi de oylarını twitterdan atmış sanaOndan değil ama 3 gün verdik yani.
Çetin usta döktürmüş. Kariyerinin en iyi performanslarından biri. Ben de olsam en yüksek puanımı kendi sahnem dahil ona verirdim. Daha yeni başladık elenen daha belli olmaz.
Evet Dosi'ninkileri görmüştüm.