Hande Yener: Tarkan Benim Rakibim Değilsin!

İşte bunu kimse anlamadan hemen tarkan'a sahip cıkıyor. Geçen sene cuppa'yı hem eleştirip hem de 50milyon yapan yine bizim kendini bilmez türk insanı(forumda da eleştirildi cuppa) Kadın 7 yıl album yapmadan beğenilmemiş ben her yıl albüm yapıyorum onun kadar eleştiri almiyorum diyor. Tarkan beklentiyi yüksek tutup karşşilayamıyınca kadında dalgasını geçiyor.
aa vlla beğenmediğime asla beğendim diye sahip çıkmam en çok ben eleştririm cuppayıda en çok eleştirenlerdendim :F handeninde bu vol albümlerini beğendim güzel şarkıları var ama handede biraz çakallık yapmış ayoll cuppa eleştiri alınca tarkana sahip çıkan figur olayım demiş şimdide yolla rekorları kırmaya baslayınca bu seferde kendisi eleştiri ediyor bir çakallık yatıyor bunun altında :A :A :A

aa vlla beğenmediğime asla beğendim diye sahip çıkmam en çok ben eleştririm cuppayıda en çok eleştirenlerdendim :F handeninde bu vol albümlerini beğendim güzel şarkıları var ama handede biraz çakallık yapmış ayoll cuppa eleştiri alınca tarkana sahip çıkan figur olayım demiş şimdide yolla rekorları kırmaya baslayınca bu seferde kendisi eleştiri ediyor bir çakallık yatıyor bunun altında :A :A :A
Öteki yorumumu görmedin mi? Tarkan tweeti silmiş :X şimdi Hande bu tweet içinde konuşacaktır. O zaman da mı çakal olacak :A

Hande'yi seviyorum bana göre Türkiye'de popta en farklı tarza sahip şarkıcılardan birisidir gerek sesiyle gerek sahnesiyle ama şu yersiz çıkışları bazen beni çok soğutuyor. Hayır durduk yere neden böyle polemiklere giriyorsun anlamıyorum. Ayrıca Tarkan'la kendini kıyaslaman ya da ona sataşmaya çalışman da manasız, kimin ne yapacağının hesabını sormak sana mı kalmış? Hem hemcinsin de değil yani, senin rakibin Tarkan mı? :X Lütfen böyle yersiz çıkışlar yapma Handeeeee.....

Hande'nin şarkılarını eskiden daha keyifle dinlerdim ama son yıllarda vayy işte bu dediğim şarkısı yok pek. He dinlerim yine ama orası ayrı. Tarkan'ın son albümünün tamamını dinlemedim. Yolla - Kedi Gibi ve Beni Çok Sev sadece 3 tanesi telefonumda yer alıyor diğerlerini de bir ara dinlerim ama başarılı bir albüm olduğu aşikar şimdi doğruya doğru. Ama bu tarz polemik yaratıcı sözlere gerek duymuyorum bu camiada işiyle gündem olmalı şarkıcılar.

Hande'nin şarkılarını eskiden daha keyifle dinlerdim ama son yıllarda vayy işte bu dediğim şarkısı yok pek. He dinlerim yine ama orası ayrı. Tarkan'ın son albümünün tamamını dinlemedim. Yolla - Kedi Gibi ve Beni Çok Sev sadece 3 tanesi telefonumda yer alıyor diğerlerini de bir ara dinlerim ama başarılı bir albüm olduğu aşikar şimdi doğruya doğru. Ama bu tarz polemik yaratıcı sözlere gerek duymuyorum bu camiada işiyle gündem olmalı şarkıcılar.
o şarkılar gibi patlayan bir şarkısıda Sevdam Tek Nefes onuda mutlaka dinle :A

@Çiğdem- senin haksız gördüğün kısmı buldum.. Forum fancıklarla dolu oldugu için eksik haber yapmakta üstlerine yok. Kırmızıyla işaretledim.

HANDE YENER: BEN GAZMAN DEĞİLİM

Geçen günlerde Demet Akalın'ın Tarkan'ın yeni albümü ile ilgili "Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar" söylediği sözü Hande Yener’e soran gazetecilere esprili bir yaklaşımla ''Gazman olmadığım için gaza ihtiyacım yok'' cevabını verdi.

Demet Akalın: Bizim havamız Tarkan'a kadar

Hande Yener sözlerine şöyle devam etti: ''Geçen sene Mor albümünü çıkardığımda Tarkan da o zaman çıkaracaktı albümünü. Benim öyle bir yarışım yok. Korkum da yok. Korkusu olanlar açıklamalarını yapmış zaten.''

@Çiğdem- senin haksız gördüğün kısmı buldum.. Forum fancıklarla dolu oldugu için eksik haber yapmakta üstlerine yok. Kırmızıyla işaretledim.
aa evet bunu diyorum yalnız tarkan ozaman çıkarıcaktı ama çıkarmadı diyor ben bu sözlerine biraz şaşırdım ben demet gibi tarkandan korkmam asıl tarkan korktu çıakrmadı albümü diyor o korkusunun olmadını sadece açıklasa yeterdi aksine tarkanın ondan çekindiğini imaa etmesi olmamıs cnm :F

aa evet bunu diyorum yalnız tarkan ozaman çıkarıcaktı ama çıkarmadı diyor ben bu sözlerine biraz şaşırdım ben demet gibi tarkandan korkmam asıl tarkan korktu çıakrmadı albümü diyor o korkusunun olmadını sadece açıklasa yeterdi aksine tarkanın ondan çekindiğini imaa etmesi olmamıs cnm :F
İşte orda asıl göndermeyi demete yapıyor:F