Bizde yalan olmaz bol bol içiyor@mrt-06 ın günahına girme bee biz abla kardeş sigarayada içenede karşıyız
Ne zaman siner @vadikızı meraklandı iyice kalpten gitcek hanım anneciğim
Bamya sebze mi oluyodu 😱 ne olduğuunu bile unutmuşum
Kası kızlar için yapmam ki ben kendim için yaparım iyi görünmek isterim sadece
Arada bira içerim o kadar İçkiye alıştıracak bi arkadaşım olmadı ya kendim de alışamıyorum geçen Rüzgargülüne sordum hangisinden başlanır diye ama bi başlayamadım 😱
Bizde yalan olmaz bol bol içiyor
Daha çok nargile içiyor @mrt-06@mrt-06 ın günahına girme bee biz abla kardeş sigarayada içenede karşıyız
Kas seviyosun yaniYa siz niye beni bu kadar meraklı sanıyorsunuz bee aa @denizz19 deniz ne zaman isterse paylaşır dinleriz ne olacak sanki
Senin kaslar güzel ya spor yapmaya başladıktan sonra daha iyi oldu
denizime kurban olsunlar beee iyiki doğurmuş anneciğii
Hele bir daha içtiğini okuyayım burdaa kafanı patlatırım @Çiğdem- de bırakmam seni he
Vuhu35'e çıkarmıştım düzenli spor yaparken. Şu an 30,5 gibi bir şey.
Bir avatar koy şu profiline
Neden lo @Yakamoz-Asi yi örnek aldımBir avatar koy şu profiline
Öz olsun diyosun yani Parlakçı senitabii severim ama çok kası olmasın az olsun yeter
hhaha a çıplakmışsın gibi oldu utanmıyormusun
ayy bırak @Yakamoz-Asi ile sen birmisin ayoll delikanlı çocuk yaşlı ile birmisin@Yakamoz-Asi utanıyormuki
Benimde yaşım varayy bırak @Yakamoz-Asi ile sen birmisin ayoll delikanlı çocuk yaşlı ile birmisin
hhahaha aa cici olmuş
Tenks Kapak fotomu da değiştirdimhhahaha aa cici olmuş
Parlakların genelde çok kasları olmaz ama belirgindirAllah allahh yahu fazla kası olmasın yeter iştee
Tenks Kapak fotomu da değiştirdim
Parlakların genelde çok kasları olmaz ama belirgindir
Hhahah kapak dahada cici olmuşTenks Kapak fotomu da değiştirdim
Parlakların genelde çok kasları olmaz ama belirgindir
Olsun behee tmm parlak olsun o zaman
Yaza giriş yaptıkHhahah kapak dahada cici olmuş
aaa böyle ol işte boş avatar kıyafet giymemiş gibi oluyor kıyafetin olarak düşünOlsun be
Yaza giriş yaptık