Yalan mı kız mesela @xemrexxx zürriyetsuzun teki evlense de çocuğu olmaz
töbe yarabbim niye olmasın bee aslan gibi çocukk
Yalan mı kız mesela @xemrexxx zürriyetsuzun teki evlense de çocuğu olmaz
Yok kız kısırmış Emre duymadın mıtöbe yarabbim niye olmasın bee aslan gibi çocukk
Yok kız kısırmış Emre duymadın mı
Kendi söyledi bana utancından doktora da gidemiyormuşAllahımm delii o nrden çıktı bee
Kendi söyledi bana utancından doktora da gidemiyormuş
Doktorlar buna evlenemezsin demişlerTüü sana ifşaa ediyor şuna bakk @xemrexxx gel buraya teyzemm neler diyoo denizz
Doktorlar buna evlenemezsin demişler
Hele tipe bak gargamel suratlının ettiği laflara da bak cinsellik insanın bedeninde var çok normalNe cinsel adamlarsınız lan, bu gidişle Kereste'nin yerini doldurursunuz.
Cinsellik düşünen adam zina yapar ne evliliği lan. Pardon adam dedim, sıfat olarak adam.
Aa biyolojik bir şey haklısın ilk gördüğün kızı.Hele tipe bak gargamel suratlının ettiği laflara da bak cinsellik insanın bedeninde var çok normal
Aa biyolojik bir şey haklısın ilk gördüğün kızı.
Hahahaha Allah senin belanı vermesin elin ne işe yarıyor laAa biyolojik bir şey haklısın ilk gördüğün kızı.
İlk gördüğün kızı öpmekten bahsediyor oIyy öyle erkeğin gerçi ona erkekde denmezde
Ben de onu diyorum işte, o el boşuna yok.Hahahaha Allah senin belanı vermesin elin ne işe yarıyor la
İlk gördüğün kızı öpmekten bahsediyor o
Hahahaha Allah senin belanı vermesin elin ne işe yarıyor la
İlk gördüğün kızı öpmekten bahsediyor o
O el buraya gelecek yani havası sönene kadar kullanBen de onu diyorum işte, o el boşuna yok.
Ne yapmak isteyen vardır anlamadımİlk gördüğü kız yapmak isteyende vardır be
Hep @DarkLeqenD yüzünden adam geldi terbiyemizi bozdu bir de terbiyeli insan profili çiziyor halbuki biliyoruz her şeyiniKonu amacından sapmış😱
@DarkLeqenD ile @cookies bu aralar bu şekildeHep @DarkLeqenD yüzünden adam geldi terbiyemizi bozdu bir de terbiyeli insan profili çiziyor halbuki biliyoruz her şeyini
Forumun cool üyeleriKendilerini cool gösterme çabası içindeler