Cidden çok kötü oldum hele de flashback'i görünce.Zahit bizi tan eyleme@yatutarsa
Bu arada liyakat sahibi olmayanlara mevki vermek, çift başlılık falan bu bölüm çok göndermeli dizi.
Cidden çok kötü oldum hele de flashback'i görünce.Zahit bizi tan eyleme@yatutarsa
Zaten. Yilan turhan var sana gerek yok bugünGüldür Güldür Show'un tekrarı var zirve beklemeyin.![]()
Yilmaz şahin pompy gibi oluyor bazenCidden çok kötü oldum hele de flashback'i görünce.Bunlar ne kadar çok seviyorlar sevdiklerini gözlerinin önünde öldürtüp sonra ağlamayı
Bu arada liyakat sahibi olmayanlara mevki vermek, çift başlılık falan bu bölüm çok göndermeli dizi.![]()
Lale devrini dizi yapip kakalicaz size zaten kanal bu isme alisikAlmasın zirveyi falan.Zirveyi aldı diye Timur ikna eder belki 2. Sezona yada yeni diziye FOX'u.
![]()
![]()
Turhan tam bir yilan![]()
Turhan için katlanıyorum zaten bölüme21:00 da başladı ama aklımda reklamlar var sadece ayoll![]()
![]()
![]()
yarın zirveyi alırmıyız acaba![]()
![]()
![]()
Turhan için katlanıyorum zaten bölüme
Aynen ben de bir halt anlamadım zaten diziden Çiğdem, reklam arası dizi izliyoruz resmen![]()
Turhan için katlanıyorum zaten bölüme
Aynen ben de bir halt anlamadım zaten diziden Çiğdem, reklam arası dizi izliyoruz resmen![]()
Demek ki iyi reklam almis bu bölümTurhan için katlanıyorum zaten bölüme
Hahaha Fox fanı Buğra baya dolmuş diziyeO reklamlar vakit dolsun diye konuyo valla kuruş getirmiyo gelişini karşılamıyor.![]()
![]()
ortalıkta rakip yok bence iyidir bu bölümdeBedavadan biraz pahalı saniyesi.![]()
![]()
sen ne zaman gidiyordun .ssHahaha Fox fanı Buğra baya dolmuş diziyeSen de haklısın, 0.5-1 reytingle tüm sezon boyunca devam etti ne kadar sövsen yeridir
![]()
hadisz ne işin var konuda o zaman kış kış .ssİzlemiyorum finali @xemrexxx yabancı dizimi izlicem şimdi![]()
ortalıkta rakip yok bence iyidir bu bölümde
sen ne zaman gidiyordun .ss
ıyyyy sarı ecünnü geldiHahaha Fox fanı Buğra baya dolmuş diziyeSen de haklısın, 0.5-1 reytingle tüm sezon boyunca devam etti ne kadar sövsen yeridir
![]()
Sabahtan beridir my ile ilgili ota b*ka etiketliyon napimhadisz ne işin var konuda o zaman kış kış .ss
bizi tanımoyrsun demek hadsiz hogatha .ss giderayak banla şunu @BullyHhahha aa bende o ne diyordum bee![]()
izle de kalit3e gör diyeSabahtan beridir my ile ilgili ota b*ka etiketliyon napim![]()
anastasi geldiyse berende gelip 3 kösemi gösterebilirlerdibizi tanımoyrsun demek hadsiz hogatha .ss giderayak banla şunu @Bully![]()
kız o zaman senin memeden başka bişiye çalışmayan aklın iyice karışırdı
Çiğdem dokunulmaz, banlayacaksam seni banlarım veda konumu trollediğin içinbizi tanımoyrsun demek hadsiz hogatha .ss giderayak banla şunu @Bully
izle de kalit3e gör diyesenin kara sevdayı içerdeyle çarp sonra parantez içinde bşag karesine al bir my ya da kösem etmiyor
![]()
Beren'imin ne işi var 1 reytingi zor alan dizide