yazın izlenecek dizi çıktı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz izleriz @xemrexxx de bakabilirİnternetim az Ankara'ya dönünce bakarım.
Annem de harçlık verirse süper olur.
yazın izlenecek dizi çıktı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz izleriz @xemrexxx de bakabilirİnternetim az Ankara'ya dönünce bakarım.
Annem de harçlık verirse süper olur.
Ankara'dan dönsem dizi şov yapacam şimdilik sadece TVD izleyebiliyorum.
ben izliyorum zaten 21.dk de durdurdum devam edicem
@xemrexxx burada birisini MY'den bir oyuncuya benzetebilir canım Surat hatları aynı gibi
ben izliyorum zaten 21.dk de durdurdum devam edicem
ıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benimAnkara'dan dönsem dizi şov yapacam şimdilik sadece TVD izleyebiliyorum.
Klavyem bozuk yaıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benim
@mrt-06 oo vampir günlüklerine devam ediyor olman güzel arada yorumda yap ayoll
bitmedi mi o fandazdik dizi hala 8 yıldır oğlanların memelerini mıncıklıyon rüyalarındaıyy bu izliyorsa kesin hoşuma gitmicektir bu dizi benim
@mrt-06 oo vampir günlüklerine devam ediyor olman güzel arada yorumda yap ayoll
bitmedi mi o fandazdik dizi hala 8 yıldır oğlanların memelerini mıncıklıyon rüyalarında
aa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnmKlavyem bozuk ya
Final mi yaptı ben devam ediyor sanıyordum, neden 10. Sezona tamamlamadılar 😱aa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnm
final yaptı ama atacana izlettiriyoruz şimdide
bu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyimaa ozaman bayram dönüşü toplu bir yorum yaparsın cnm
final yaptı ama atacana izlettiriyoruz şimdide
Daha ben 19. Bölümü izlemedim şaka maka bitiyor harbi.bu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyim
salı kösem çarşamba pll bitiyi çok yükleme oldu bir anda
Final mi yaptı ben devam ediyor sanıyordum, neden 10. Sezona tamamlamadılar 😱
bu sezon final yaptı cnm 8.sezon sonbu hafta yasta oalcağım hogathayla fazla uğraşamam ı yüzden haftasonu haddini bildireyim
salı kösem çarşamba pll bitiyi çok yükleme oldu bir anda
kösem gibi seni de öldürmesinler @mrt-06 da sana kraliçem diyor bence seni boğarak öldürmelibu sezon final yaptı cnm 8.sezon son
başrol kız çıkınca dizi tutunamadı reytingten dolayı bitti ama diğer the originals onay aldı o devam edecek
@xemrexxx buruşuk kösemden kurutluyoruz önce sonrada o ecünnü kızlardan
hhahah @mrt-06 diyor @Harunnn60 diyor @sokak sanati diyor benim ordum güçlü ayoll beni devirmek kolay değilkösem gibi seni de öldürmesinler @mrt-06 da sana kraliçem diyor bence seni boğarak öldürmeli
ayol biri beroşcu biri tubişçi ben onların arasını açarım 2 dk dehhahah @mrt-06 diyor @Harunnn60 diyor @sokak sanati diyor benim ordum güçlü ayoll beni devirmek kolay değil
hahha ee @Harunnn60 kalıyor ona napacanayol biri beroşcu biri tubişçi ben onların arasını açarım 2 dk de
Vuhu Ne kadan da heyecanli