Canımsın ama kankam değil.Olsun ben seni böyle kabullendim canısı
Olsun kankalik canan oluyorsa canın olmam can oluyor yani daha değerliCanımsın ama kankam değil.
Yeah yeah...
Faruk Manay Çatay anlıyorum seni sen de çoğu insanda görülen egoluluk durumu var tedavisi basit takıl bana ve beni izle lo forumda.ben senin profilinde takılmak istiyorum belki ben izleyince bi işe yaramıyor .ssYeah yeah...
Huuuu bu ne biçim cümle, o yazdığım güzel mesajdan sonra.
Kendi iyiliğime cevirmeye calısıyorum cumleleri aynisini @RüzgarGülü ne de yapiyorum cocuk habire olmamis atiyor ben begeniyor kabul ediyorumHuuuu bu ne biçim cümle, o yazdığım güzel mesajdan sonra.
O zaman en yakın arkadas anlamına geliyor Kendin cevabini vermissinKanka zaten yakın arkadaş demek "en kanka" ne oluyor. @cookies
Amin cümlemizeSay say bitmez Allah artırsın
Lo tamam izledim şimdi sorry şimdi kanka oldugumuza göre ilk senle buluşmak isterdim bu egolar buluşmalı kesinlikleFaruk Manay Çatay anlıyorum seni sen de çoğu insanda görülen egoluluk durumu var tedavisi basit takıl bana ve beni izle lo forumda.ben senin profilinde takılmak istiyorum belki ben izleyince bi işe yaramıyor .ss
"En" yakın oluyorKanka zaten yakın arkadaş demek "en kanka" ne oluyor. @cookies
Tabisi benle buluşmak isterdin Gel Kibrisadağ bayır çimen gezdireyimLo tamam izledim şimdi sorry şimdi kanka oldugumuza göre ilk senle buluşmak isterdim bu egolar buluşmalı kesinlikle
Lo tamam izledim şimdi sorry şimdi kanka oldugumuza göre ilk senle buluşmak isterdim bu egolar buluşmalı kesinlikle
"En" yakın oluyor
Yakın arkadaşlarımı en diye derecelendiremeyeceğim. 😛O zaman en yakın arkadas anlamına geliyor Kendin cevabini vermissin
Amin cümlemize
Adama bak kıbrasa ayak basmadan dağa kaldırıyor hemen oğlum kıbrısın las vegas şehri yok mu? Oralara gitsek yaa... inek miyiz biz ilk buluşmada süt yaapmak için dağa bayıra gidiyozTabisi benle buluşmak isterdin Gel Kibrisadağ bayır çimen gezdireyim
Niye benim yan komşum en yakın arkadaşım bi de böyle bak olayaYakın arkadaşlarımı en diye derecelendiremeyeceğim. 😛