FF Forumdaki 85 Bine Yakın Üyenin 40ının Bile Aktif Olmaması!

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,862
Puanı
1,060
Üzücü bir durum bence.Foruma zırt pırt üyeler kayır oluyor ama 1 dakika bile kalmadan gidiyor.Mesela @Amonistlin kendisi durumuna Heyecanlı yazdı ve ortalıktan kayboldu :F Kendisinin bu tuhaf durumuna istediğimiz bütün kelimeleri söylüyor ve neden böyle gidip te gelmedin madem gitcektin neden üye oldun diye soruyoruz :D

Benim de geçenlerde dikkatimi çeken bir durum bu. Bir bakayım dedim kaç kayıtlı üye var +85b, sonra biraz üste çıktım online üye 20 falandı. Oran-orantı konusuna inanmıyorum artık. :A

Benim de geçenlerde dikkatimi çeken bir durum bu. Bir bakayım dedim kaç kayıtlı üye var +85b, sonra biraz üste çıktım online üye 20 falandı. Oran-orantı konusuna inanmıyorum artık. :A
O konu hep yalandı zaten :A Koca forumda toplasan 20 kişi bile yoktur hep online olan :A

Tövbe tövbe ne biçim laf o misafirleri kaçıracaksın şimdi. :A Misafirler bug da mı kaldı yoksa sana mı aşık oldular? Hala konudalar. :A
İnşallah bana aşık olmuşlardır :F Karın baklavası ne işime yarayabilir ki ben gerçek baklava yapan kız istiyorum :A @Çiğdem- bana bul ve foruma üye yapıp tanıştır bari :A

@Çiğdem-