FF ' :A ' Emojisinin Forumda Sık Kullanılması

Geçen benim de aklıma geldi, uzun zamandır yok. :D

Rapor etseydin sen de. :D Aynen onu diyorum. :A
Bir keresinde çıplak kadın fotoğrafı paylaşmıştı, şikayet etmiştim, ceza meza almamıştı. Her mesajı cinsel, hepsini raporlamaya kalksam parmaklarım kopar, uğraşamam da zaten. :D

Bir keresinde çıplak kadın fotoğrafı paylaşmıştı, şikayet etmiştim, ceza meza almamıştı. Her mesajı cinsel, hepsini raporlamaya kalksam parmaklarım kopar, uğraşamam da zaten. :D
Yahu o şakasına yapıyor ben senin ciddi olduğunu bilmiyordum ama bak onla takıl çok eğlenir gülersin. :D
Gerçek hayatta cinselliği forumda ki kadar sevdiğini düşünmüyorum zaten. :F

Yahu o şakasına yapıyor ben senin ciddi olduğunu bilmiyordum ama bak onla takıl çok eğlenir gülersin. :D
Gerçek hayatta cinselliği forumda ki kadar sevdiğini düşünmüyorum zaten. :F
Ben şimdi şakasına buraya +18 video atsam, olur mu böyle bir şey? Gördüğüm her mesajı cinsel içerikli, rahatsızım, foruma cinsellik görmeye gelmiyorum. Arada bir iki tane yaparsın ama o tadında bırakmıyor ki. Takılamam çünkü gitti geri gelmesini istemem gelirse de ''göz ardı et'' butonu paşalar gibi beni bekliyor orada.

Ben şimdi şakasına buraya +18 video atsam, olur mu böyle bir şey? Gördüğüm her mesajı cinsel içerikli, rahatsızım, foruma cinsellik görmeye gelmiyorum. Arada bir iki tane yaparsın ama o tadında bırakmıyor ki. Takılamam çünkü gitti geri gelmesini istemem gelirse de ''göz ardı et'' butonu paşalar gibi beni bekliyor orada.
@Çiğdem- oklavan nerede. :A

Yani senin fikrin saygı duyarız. :)

O kadar değildi leğenden dolayı böyle elemlenmişsin. Ben zaten çoğunu siliyordum @Harunnn60 iyi bilir. :A

@Çiğdem- oklavan nerede. :A

Yani senin fikrin saygı duyarız. :)
Bu mesajım efsaneydi ya. :A
bu insanlar nekadar nankör ayoll @destere ne çok severdi @DarkLeqenD i calvin ile ne çok destek verirdi :A :A :A

Onun Calvin'e verdiği destek(!) bile cinseldi. Klipte çıplak kadınlar yoksa düşük veriyordu.
@destere forumun olmazsa olmazıdır ayoll şimdiden @mrt-06 @Harunnn60 özledik vlla :(

gelsinde herzaman olduğu gibi önce açık ara favori üye olsun sonrada yılın komik üyesi ödülünü alsın sende çatla ayoll :A :A :A

Sende ara sıra eleştiri aldın ama sonuç ortada :A
aylarımdan ayollarımdan eleştiri aldım ama şimdi çoğu erkek lan lun yerine ayy diyor :F çoklu smiledede benden sonra daha kullanılmaya baslandı yani ben eleştiri geldi diye kendimi değiştirmedim foruma kişiliğimi kabul ettirdim ve bulaştırdım daha cicili bicili bir forum oldu ayoll :Z:Z:Z