Bu hikayedeki kişiler tamamen hayal ürünü olup gerçekle ilgisi yoktur
Halkın Polisi
236.Bölüm
Ali ozan müdür ve ekibi kenanın babasını öğrenmiştir gel bakalım
Çatışma çıkar kenan yakalanır savcı serbest bırakır
Metin aşık olmuştur Asiyeye
Zeliha beni merak etmeyin kurtulacam
Baş savcı tahliye kararını çıkartır Zelihanın
Diğerleri büyük tehlikede hiç bir şey yapamazlar onlar cezaevine gitmiyor
Benim evde misafirim olucak
Ali ozan müdür ve ekibi çatışmaya girer kenanın babasını yakalar ve hücresini yakalar. Ekip ırak İrana gidecek paralarıda ele geçirir savcı ceza evinde ölü süsü verdirterek kaçırır
Baş savcı Neslihan ve Ali ozan müdür sinemaya gider bir anda patlamış mısır yerlerken eline eli gelir ve Neslihan ben sana aşığım Ali ozan müdür der bombayı koyarlar belediye otobüsünde canlı bomba patlar tam dudaktan öpüşecekten olur. Ali ozan müdür ve ekibi işaret geldi çatışma çıkar adam kaçar Ali ozan müdürde sana aşık oldu ve bir terslik olucağını anladım evet aşığım sana Neslihan Doktor esra hiç sorma tahmin ediyorum Ali ozan müdürün aşkını ilan etmesi budefa ilk önce Neslihan ilan etti o sırada patladı bomba
Tencere yuvarlandı kapağını bulmuş bu defa hep başıma bunlar geldi hepsi beni kullanan suçluydu hep
Cem Ateş Baş savcı Neslihan yeni sevgilin bir polis Ekibide Ailelerinizide bitirecem Neslihan ya benimsin ya kara toprağınsın
O suçlu Mafya müdürünün oğlu ve yardımcısını biliyorum Adı Yılmaz Karadelik dokunulmazlığı veren kişileri tanır bu gizli örgüt Rusya ve Mit Harunun üstüde var Adını öğrendim Yücel şanlı
Neslihan herşeyi biliyor der senden oyüzden ayrılmış 9 yıl önce öğrendim fuhuş çetesini konuşturamayınca siz
Ali ozan müdür başından beri aşıktı ona bitirecem onu ikisinide aynı yere gömücem Hüsnü Rizeye metine kız istemeye giderken nişan yüzükleri takılacakten bombalı saldırı olur Rizede silahlı çatışma Rizedeki Hüsnünün devresi ekibiyle gelir çatışma devam eder keskin nişancı saldırır
Ali yok artık rizede saldırı olmuş.
@Çiğdem- @Harunnn60 @papuleoo @Yiğitt @cookies @S.G.A.T. @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @DarkLeqenD @MasacRE- @EFE UYSAL @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @FaJi
Son düzenleme: