TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

Teknik arızanın çözülememesinden ötürü yeni bölümler bayramdan sonraki hafta ekranlara gelecek efendim. Yani yeni bilgisayar alınca çünkü. Takdığım ek bellek girişi de bozuldu bölümler ondaydı açamıyorum. :T:
aaaa ee bölümlere ulaşamazsan ne olucak yeniden yazarsan bir takım şeyler değişir sanırım aklında yoktur hepsi :( :( :(

Giriş bozulduysa sorun yok ama bellek bozulduysa sıkıntı. :( Maalesef hem senaryo hemde kişisel dosyalarımın hepsi uçmuştur. :T
aa doğruya bellek bozulmamıstır merak etme cnm bir cafe yokmu etrafnızda gidip belleği deneyeblrsin için rahat etsin bölümleri yazıcıdan çıakrttırabilirsin bile :F

Teknik arızanın çözülememesinden ötürü yeni bölümler bayramdan sonraki hafta ekranlara gelecek efendim. Yani yeni bilgisayar alınca çünkü. Takdığım ek bellek girişi de bozuldu bölümler ondaydı açamıyorum. :T:

:(yaa tüh umarım düzelir ablam yaa sıkma canını

Giriş bozulduysa sorun yok ama bellek bozulduysa sıkıntı. :( Maalesef hem senaryo hemde kişisel dosyalarımın hepsi uçmuştur. :T

Üzülme inşallah birşey olmamıştır dosyalara ya

Karakterimi doğru kullanamadığı için diziye 2. Sezon onayı vermedik dizi yayından kalktı. Bilginiz olsun.:A @Çiğdem- @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane @turkuazz

mrt06:

Jl3J3B.jpg

Geçen haftanın reytingleride açıklanmadı .ss @mrt-06 nın bu işi yürütemeyeceği belliydi zaten. :T: :A
Karakterimi doğru kullanamadığı için diziye 2. Sezon onayı vermedik dizi yayından kalktı. Bilginiz olsun.:A @Çiğdem- @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane @turkuazz
Bilgisayarım bozuktu daha dün aldım. Dizi devam ediyor yabancı dizilerde nasıl 2 hafta Noel arası oluyor, bizde de oldu. :A

Reytingleri de iki haftayla birleştirip açıklayacağım. :D