Alamasaydım 1 hafta daha olmazdıtam gününede denk geldi bilgisayar alman pazartesiye
Alamasaydım 1 hafta daha olmazdıtam gününede denk geldi bilgisayar alman pazartesiye
Yarın yeni bölüm varmış?15. bölüm kadar yazmıştım bilgisayar bozulunca gitti hepsi.
Var var. Sen nerelerdeydin hiç göremiyorum.Yarın yeni bölüm varmış?
Tatildeydim. İnternet paketimde bitince öyle kaldım ortada.Var var. Sen nerelerdeydin hiç göremiyorum.
Sağol ablam eskisine göre büyük olunca biraz alışamadım ama güzel bir başlangıç yaptık.
Hepsi silindi maalesef yeniden yazıyorum.
Beniö geçen haftaki dudum, döndüysen artık burdasın o zaman.Tatildeydim. İnternet paketimde bitince öyle kaldım ortada.
Bende üzüldüm ama olan oldu artık, birçok dosyam da silindi ayrıca..Yeni bilgisayarın hayırlı olsun ablam silinmesine üzüldüm ya
Beniö geçen haftaki dudum, döndüysen artık burdasın o zaman.
Bende üzüldüm ama olan oldu artık, birçok dosyam da silindi ayrıca..
Yani bazı kişisel dosyalarım vardı maalesef..Tüh yaa gerçekten üzüldüm ablam çok önemli şeyler varmıydı
Yani bazı kişisel dosyalarım vardı maalesef..
Hangi dizi? Teşekkürler.3.5 Kısmına normalde sinirlenirdim ama komedi amacıyla yazıldığı için güldürdü
Bu arada ''Previously on Yürüyen Ölüler'' bana her seferinde çok sevdiğim eski bir yabancı diziyi hatırlatıyor Ellerine sağlık @mrt-06
Hadi ya, benimde 2 kez başlayıp bitirdim doyamadımBenim de en sevdiğim dizilerdendir.
Teşekkürler. Ayy bu 6. bölümü de kimse beğenmedi, bir daha okuyum nasıl yazmışsam.İç sesler ve 3.5 kısmı güldürdü. 6. bölümden sonra iyi geldi. Eline sağlık @mrt-06