Survivor 2017 - 128. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Adem kazanırsa Survivor'da ilk defa haketmeyen biri kazanmış olacak. :) :D

hahah aa sen kısaca bir özet geçsene cnm karınca gibi ayzılar uzunda :F
Adem ile Volkan yarışa çıkıyor tamammı Puzzleda Adem önde bitiriyo yapıyı sonra sonra Ogesu gelerek puzzle yanlış puzzle yanlış diyor ama normalde yanlış değil sonra oyunu Volkan kazanıyo Adem soruyor Ogesuya neden yalan söylüyorsun dedi o da görmemiştim yanlışlıkla söyledim dedi gülerek.

Adem ile Volkan yarışa çıkıyor tamammı Puzzleda Adem önde bitiriyo yapıyı sonra sonra Ogesu gelerek puzzle yanlış puzzle yanlış diyor ama normalde yanlış değil sonra oyunu Volkan kazanıyo Adem soruyor Ogesuya neden yalan söylüyorsun dedi o da görmemiştim yanlışlıkla söyledim dedi gülerek.
aaa sırıtıyorsa bilerek yapmıştır :A :A :A

22:00 da en geç yanınızda olucam @Bully malum ramazan ama sizin için 22:00 civarı gelecem inş :Z:Z:Z
Şimdi eve gelirken apartman görevlisiyle karşılaştım, koyu Ademci ve Trabzonlu :D Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile şampiyon olmalı diyor :F Karadeniz, Güneydoğu ve İç Anadolu'da oylar hep Adem'e gelir diyor :D

Akşamı merakla bekliyoruz bakalım, harikasın Çiğdemcim, birlikte bir güzel yorumlaşalım, kapanışı güzelce yapalım :Z

Şimdi eve gelirken apartman görevlisiyle karşılaştım, koyu Ademci ve Trabzonlu :D Adem sırf Sabriye'ye katlanabildiği için bile şampiyon olmalı diyor :F Karadeniz, Güneydoğu ve İç Anadolu'da oylar hep Adem'e gelir diyor :D

Akşamı merakla bekliyoruz bakalım, harikasın Çiğdemcim, birlikte bir güzel yorumlaşalım, kapanışı güzelce yapalım :Z
Baya param gitti 2 gündür ama Ademe feda olsun bugün 70 SMS atıcam :A:A

Zaten bilerek yaptı zaten sahtekarlık ve centilmenliğe aykırı bu :A:A
hhaha aa doğru açıdan bakmış adam çünkü karadenizliler olarak sabriden şikayetçiyiz :F

adem sabrından dolayı oyumuzu alabilir evet çok doğru bir tespit :A :A :A