2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016|Yarı Final|Sia VS Rihanna

Büyük Finale Hangi Şarkı Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sia'yı hayatımda hiç dinlemedim, Calvin ve Rihanna'yı da hemen hemen hiç dinlemedim recapları saymazsak, hatta hayatımda dinlediğim yabancı şarkı sayısı 10-15'i anca bulur sanırım. O yüzden eğer ayıp olmazsa daha çekici ve ateşli bulduğuma yani Rihanna'ya oy kullanmak istiyorum ama haksızlık olur diyorsanız pas geçmek en iyisi. :A
Dinlesene lo.ss :A
Rihanna dersen Ozan yakana yapışır, Sia dersen Sokak sanati. :A Sen en iyisi adam akıllı dinle valla yoksa trip yersin söyleyeyim. :F

İlk röportajım sana. :A Deniz Seki - Armağan Çağlayan röportajı gibi. :F :F
Bi adam Denize hiç intihar etmeyi düşündün mü diyordu. :F Bende garip sorular sorcam sana. :A

İkisini de dene tarafını seç :A

Şaka bi yana harbi zor ya. Bende iki şarkıyı yazın çok dinledim ama 1 hakkımız var.. Bu sene çok zor şarkılar var...
Ariana bozmuş listeyi malasef @sokak sanati seneye almayın şunun sevdiği sanatçıları :A yada alın iltur eleyin gönlü olsun maksat:F

İkisi de kaliteli ama Rihanna daha ağır bastı :)

@destere gidince çöktü ama yarışman ayoll sende bosuna anmamıssın adını profilden
:A :A :A @sokak sanati
Hiçte bile çökmedi yarışmam. :A İlkin bi tutukluk oldu yarışmada daha sonra toparlandı .:A Gittim baktım aşağı yukarı 3 turlar 4. turlar senin yarışmanla aynı oranda oy verilmiş. :A

@destere övme seansları başlamış.s:unamused::unamused:

Hiçte bile çökmedi yarışmam. :A İlkin bi tutukluk oldu yarışmada daha sonra toparlandı .:A Gittim baktım aşağı yukarı 3 turlar 4. turlar senin yarışmanla aynı oranda oy verilmiş. :A

@destere övme seansları başlamış.s:unamused::unamused:
hahha hayırr özleyen sensin cnm :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...