İzle izle isyan varBu bölüme bakamayacağım. Finali de izlesem mi bilemiyorum. Baştan başladım diziye Youtube'dan izliyorum, finali sırası gelince mi izleyeyim yoksa bakayım mı tv'de yayınlanınca ne dersin?@xemrexxx
İzle de kalite görSon 2 çok şükür.![]()
İzle izle isyan var
İzle de kalite gör![]()
Adi üstünde deliDeli İbrahim'in ilk bölümünü izlediydim şehzadeyi fırlatıp attı.![]()
Adi üstünde deli![]()
Hayat ona güzelŞivekar Hatun'u getirtmiş hareme ama aklı çalışıyor başka işlere.![]()
Daha snn kanali tümden yiyecektiSadece sarayın mutfağıyla ilgilenirse olacağı bu.![]()
Daha snn kanali tümden yiyecekti![]()
![]()
Timos seneye Dönem dizisi yapaxakmis onu da size kakalarizKuruttular zaten kanalı koca saray.Yurtdışından alıyordur inş hakkını.
![]()
Timos seneye Dönem dizisi yapaxakmis onu da size kakalariz![]()
Son 2 çok şükür.![]()
Anne'yi izleyin final çok güzel.Timos seneye Dönem dizisi yapaxakmis onu da size kakalariz![]()
Anne'yi izleyin final çok güzel.
Cengiz pisliği kıza bir şey yaptı ama. .ss
O kısmı anlamadım Burki, şimdi anneme soracaktım o şeyi mi yapmıştır diye ama odada dedem, teyzelerim falan olduğu için uygun bir dille soramadım.Aynen Anne'yi izliyoruz annemle.O şeyi yapmadı inş. 🙁
O kısmı anlamadım Burki, şimdi anneme soracaktım o şeyi mi yapmıştır diye ama odada dedem, teyzelerim falan olduğu için uygun bir dille soramadım.
Umarım öyle bir şey yapmamıştır pislikMerdivenden itmiştir herhalde. .ss