Bu sezon keşke Show'da olsaydı dediğim bir diziydi bence sezonun en iyi 3 dizisinden biri İçerde, Vatanım Sensin ile birlikte.Hastanede anlaşılırdı ya olmamıştır. Tepki de alırdı zaten.Şule vurcak Cengiz'i ama Sakar Teyze suçu üstlenmez umarım.
![]()
Bu sezon keşke Show'da olsaydı dediğim bir diziydi bence sezonun en iyi 3 dizisinden biri İçerde, Vatanım Sensin ile birlikte.Hastanede anlaşılırdı ya olmamıştır. Tepki de alırdı zaten.Şule vurcak Cengiz'i ama Sakar Teyze suçu üstlenmez umarım.
![]()
Bu sezon keşke Show'da olsaydı dediğim bir diziydi bence sezonun en iyi 3 dizisinden biri İçerde, Vatanım Sensin ile birlikte.![]()
Sen de gebericen az kaldi oyuncak ayin destere de yok artik @vadikızı teyzem seni yok edecek hogatha
Olaylar hizli gelişiyor ondandirYılmaz Şahin 2 sezondur son bölümleri güzel yapıyor.ss Hayır yani illa zaman atlaması mı gerekiyor pis adam.![]()
o şişko kadın küpedenmi zehirlendi ne olduSen de gebericen az kaldi oyuncak ayin destere de yok artik @vadikızı teyzem seni yok edecek hogatha
Olaylar hizli gelişiyor ondandir![]()
20 bölüm kaknem Farya'yı izletip şu İbrahim dönemini 4 bölümde anlatan insana Yılmaz Şahin denir.ssSen de gebericen az kaldi oyuncak ayin destere de yok artik @vadikızı teyzem seni yok edecek hogatha
Evet küpedeno şişko kadın küpedenmi zehirlendi ne oldu![]()
![]()
![]()
Sen de gebericen az kaldi oyuncak ayin destere de yok artik @vadikızı teyzem seni yok edecek hogatha
Beterin beteri var ya faryayi seninki oynasaydi20 bölüm kaknem Farya'yı izletip şu İbrahim dönemini 4 bölümde anlatan insana Yılmaz Şahin denir.ss
Sus sen, zaten içim buruk.ss Sedef'i MY serisinde görmek istemiştim hep böyle güzel bir sultan rolündeBeterin beteri var ya faryayi seninki oynasaydi![]()
Ayol @Çiğdem- İ işte desteresi yok savunmasiz kaldi zaten cağatayi kötülüyor diye @Bully de sevmiyor çikinellayi firsatran istifade ortadan kaldirirsin bence suç da @Bully ve @MasacRE- ye kalirTeyzemmm kimi geberticemm ay modum düşüktü güldürdün beni ya
Ayol @Çiğdem- İ işte desteresi yok savunmasiz kaldi zaten cağatayi kötülüyor diye @Bully de sevmiyor çikinellayi firsatran istifade ortadan kaldirirsin bence suç da @Bully ve @MasacRE- ye kalir![]()
Timoş seneye de dönem dizisi yapacakmiş my adini atip turhan dizisi ihtimali %50sifir bir iş %50 benceSus sen, zaten içim buruk.ss Sedef'i MY serisinde görmek istemiştim hep böyle güzel bir sultan rolündeİnşallah yeni sezonda Fatih dizisinde oynar
![]()
![]()
iboda diyorki ekmek alacak param yok diye yemin ediyor diyorduEvet küpeden![]()
Timur elini çeksin biraz bu işlerdenTimoş seneye de dönem dizisi yapacakmiş my adini atip turhan dizisi ihtimali %50sifir bir iş %50 bence![]()
Timur elini çeksin biraz bu işlerden![]()
Şivekarim yapmazdiiboda diyorki ekmek alacak param yok diye yemin ediyor diyordu![]()
![]()
![]()
Niye la kösemdi my di derken o ka usta ve ünlü isimle çalişti en az 15 dizilik başrolü vardir timosunTimur elini çeksin biraz bu işlerden![]()
Şivekarim yapmazdi
Niye la kösemdi my di derken o ka usta ve ünlü isimle çalişti en az 15 dizilik başrolü vardir timosun![]()
aa @xemrexxx kimseyi bulamayınca murat ile kandırdı beni çekti diziye ikimiz izledik koca sezonuTimur elini çeksin biraz bu işlerden![]()