spin-of bile düşünüyormus zaten @sokak sanati na @mrt-06Ay ben zaten gerçekte de öyleyim, etrafım iyi niyetimi suistimal eden insanlarla dolu. ss
Kötü ve acımasızlar kazanıyor bu hayattaSenaryoda da onlar ilgi görüyor
![]()
spin-of bile düşünüyormus zaten @sokak sanati na @mrt-06Ay ben zaten gerçekte de öyleyim, etrafım iyi niyetimi suistimal eden insanlarla dolu. ss
Kötü ve acımasızlar kazanıyor bu hayattaSenaryoda da onlar ilgi görüyor
![]()
Atacan'ım zaten benim öz kardeşim gibi
Gerçeği öğrenince Dosi'yi öldürmek durumunda kalırım bence, öyle psikopat birisi yaşamayı hak etmiyor
Saflığımla ilgili çok eleştiriler alıyorum, dikkate almanı rica edeceğim Atacan'ım. ss Bully yavaştan kendine gelip aksiyonlara girsin artık
Yeni karakterlerin de katılımıyla güzel bir bölüm olmuş, emeklerine sağlık kardeşim.![]()
Sürprizleri bozmayayım ama sezon finalinde kan gövdeyi götürecek desem yalan olmaz.
Bence çok maceralı bir hale düştünBenim akıbetim belli değil. Dizide iki doktorun eline düştüm daha da işim zor.Mahvetti beni @mrt-06 😡
Anlamadım neyi dikkate alıcam
Sürprizleri bozmayayım ama sezon finalinde kan gövdeyi götürecek desem yalan olmaz.
Bence çok maceralı bir hale düştün
Anlamadım neyi dikkate alıcam![]()
Geçen sayfada kalmış.![]()
sokak sanati ve vadikızı Fav10 Oyun Odası bölümündeki Hax Hastanesi'nin odasındadır.
destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana.
Harunnn60: Kes tatavayı da beni dinle
Almila: Karşımda tanımadığım dört adamı görünce haliyle korktum, kusura bakmayın.
Yiğitt: Ayy sen ona 3.5 de. (Kahkaha atar, Almila gülümser)
HAHAH aa bu kısım gerçekci olmuş ayoll @destere benden soğutmak için sana gerçektede yalan atıyordu çiğdem böyle diyor sana diyeYine komik bir bölüm olmuş.Eline sağlık.
@mrt-06
En beğendiğim yerler.
Hax hastanesini nereden buldun.Darksaal Hastanesi ne taraftaydı?
Şu kısım güzel olmuş biraz ağzının payını vermişim ama yani ben @Çiğdem- i nasıl destere'ye emanet ederim ya.
@Yiğitt güldürdü.![]()
Şu @turkuazz @cookies olayı ilginç bakalım dosi olayı da açığa çıktı gibi.
Olaylara gizem katmaya başlamışsın.![]()
Hax hastnesi şehrin batısında Darksaal hastenesi kuzeyde @Bully ve @Dosi'nin o taraf yani @Çiğdem-'in yola çıktığı yön.Yine komik bir bölüm olmuş.Eline sağlık.
@mrt-06
En beğendiğim yerler.
Hax hastanesini nereden buldun.Darksaal Hastanesi ne taraftaydı?
Şu kısım güzel olmuş biraz ağzının payını vermişim ama yani ben @Çiğdem- i nasıl destere'ye emanet ederim ya.
@Yiğitt güldürdü.![]()
Şu @turkuazz @cookies olayı ilginç bakalım dosi olayı da açığa çıktı gibi.
Olaylara gizem katmaya başlamışsın.![]()
Bu ego meselesini @xemrexxx başlattı zaten.
Benimde desterenin peşinden gitmem lazım aslında benim olayım açık uçlu bitmiş bu bölüm.
Ben seni görünce daha çok Katy Peri aklıma geliyor.Bu ego meselesini @xemrexxx başlattı zaten.
Ben Atacan'dan lady gaga göndermesi de beklerdim.
Benimde desterenin peşinden gitmem lazım aslında benim olayım açık uçlu bitmiş bu bölüm.![]()
Hayır @Çiğdem- değil başka bir ters köşeye hazır olun.@Çiğdem- karistiracak ortaligi biliyordum![]()
Ay iyice meraklandimBen seni görünce daha çok Katy Peri aklıma geliyor.
Hayır @Çiğdem- değil başka bir ters köşeye hazır olun.![]()
8.bölüm ne zaman yayınlanır acaba.Ben seni görünce daha çok Katy Peri aklıma geliyor.
Hayır @Çiğdem- değil başka bir ters köşeye hazır olun.![]()
Perşembe günü diye umut ediyorum.8.bölüm ne zaman yayınlanır acaba.![]()
8.bölüm ne zaman yayınlanır acaba.![]()
bu akşam yürüyen ölülerPerşembe günü diye umut ediyorum.![]()
Teknik arızanın çözülememesinden ötürü yeni bölümler bayramdan sonraki hafta ekranlara gelecek efendim. Yani yeni bilgisayar alınca çünkü. Takdığım ek bellek girişi de bozuldu bölümler ondaydı açamıyorum.bu akşam yürüyen ölüler![]()