Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söz eğer böyle aptal bir senaryo ile devam ederse seneye tutanamaz bence. Dizi askerlikten çok şov peşinde. Anca duygu sömürüsü ile gidiyor. Etheme Poyraz Karayel gibi bir efsaneden sonra böyle bir kestane yakışmadı.
İsimsizler güzel final yaptı. Ama başrollerin ölmesi beni kuşkulandırıyor. Seneye farklı bir günde yayınlanmaları lazım yoksa bu kanalın işine belli olmaz.
Aklı olan kanal önümüzdeki sezon buraya başrolü kuvvetli olan bir dizi koyar. Tıpkı İçerde gibi hükümdarlık kurabilecek türden.
İçerde çok iyi gitmiş. Anladığım kadarıyla sezonun en iyi işlerinden biri oldu. Mecbur olarak bırakmasaydım izliyordum neyse başladım artık, devam ediyorum. Tüm ekibin emeğine sağlık. Tüm gruplarda artış yaşayıp hem de her yerde zirve.
Söz de çok iyi gitmiş, öyle çok iyi bir sezon finali değildi bence. Yani genele vurursak öyle ''oha'' dediğin bir iki sahne oldu. 1-2 kişi ölseydi falan daha müko olurdu. Neyse yeni sezonu bekliyoruz.
İçerde zirvede başladığı ekran macerasını zirvede sonlandırdı. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında Haziran ayında olmamıza rağmen 12 reyting almak büyük bir başarı. Büyük tebrikler. Bu kadar yüksek reytingler almasına rağmen uzatmadan bitiren yapımcıları da ayrıca tebrik etmek lazım. Yapım ekibine bize böyle kaliteli bir dizi izlettikleri için teşekkürler...
Gelecek sene Söz bugün zirvede yer alacak gibi duruyor. Ancak Ay Yapım Pazartesi için yine iddialı bir dizi yapabilir. Bekleyip göreceğiz.
İsimsizler'de ise 8 isim kadrodan ayrılmış. Dizi sezon finali yaptı ancak bence seneye devam etmeyecek. Edecekse de farklı bir günde denenmeli.
Söz abartı sahnelere sahip bence. Yani vatan sevgisi ve s. çok güzel evet ama bu dizide herşeyi daha fazla abartılı gösteriyorlar. Oyuncuların genel tavırları falan.
Sakarya Fırat gibi bir dizi lazım kesinlikle.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.