Güçlerine ulaştın ya geçen bölüm yumruk sahnesi.
Hadi benle @sokak sanati ni anlarimda @turkuazz kibi kibar ve sakin birini nasil pisikopat yaparsin onda o potansiyel yok
Fantazi dünyam geniştir hala tanımamış beni. @sokak sanatiHadi benle @sokak sanati ni anlarimda @turkuazz kibi kibar ve sakin birini nasil pisikopat yaparsin onda o potansiyel yok
Orada olay farklı kapasak iyi olur.delimiydimm bee allah allah lafa bak senn
diss attınn unuttunmu beeee
Sokak sanati ile vadikızı bakalım oradan kurtulacakmı? @mrt-06 bu arada büyük sürpriz olmuş diziye katılmam banada bir rol bulmuşsun bu arada @cookieslede iyi bir ikili olmuşuz @sokak sanati haklıymışsın fazla psikopat bir rol olmuş bu arada bakalım Almila ekipteki kişileri tuzağımı çekmiş olacak yoksa onlara yardım mı edecek? Bully ile Dosi acaba ekiple karşılaşacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06
Hadi yeme beni ikimizdede var delilik. Damarimiza basilirsa icimizdeki canavar ortaya cıkabilir gerci ben artik sevgi kelebegiyim canavarimi geberttimBen gayet duygusal biriyim biliyorsun. Ne enerjisi var bende.
Fantazi dünyam geniştir hala tanımamış beni. @sokak sanati
Kaan da safım dünyadan haberi yok.
Orada olay farklı kapasak iyi olur.
Kaan gercektede saf ayagina yatar yoksa cok fenadir @BullyFantazi dünyam geniştir hala tanımamış beni. @sokak sanati
Kaan da safım dünyadan haberi yok.
Orada olay farklı kapasak iyi olur.
Bence kurtulursunuz oradan
Teşekkürler, dizimi her hafta okuyorsun rol almalıydın yani. Sen bu adamsın, ikincisi de @cookies.Sokak sanati ile vadikızı bakalım oradan kurtulacakmı? @mrt-06 bu arada sürpriz olmuş diziye katılmam banada bir rol bulmuşsun bu arada @cookies ile iyi bir ikili olmuşuz @sokak sanati haklıymışsın fazla psikopat bir rol olmuş bu arada bakalım Almila ekipteki kişileri tuzağımı çekmiş olacak yoksa onlara yardım mı edecek? Bully ile Dosi acaba ekiple karşılaşacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06
Hastanede hikayesi aksiyonlu değil mi kanke?Bölüm genel olarak olaysızdı, gerçekten sevemedim. Ama genel bir değerlendirme yapacağım. @mrt-06
@Bully ve @Dosi'nin sahneleri gerçekten çok sıkıcı, orjinali TWD'de de sevmiyordum zaten bu Rick'i. Ama Fav10'dakine farklılık katabilirsin, şu Rick'in safozluğunu bıraksın Kaan. Daha atraksiyona girsin. Eğer giremeyecekse de öldürebilirsin.
@destere ve @Harunnn60'ın diyalogları güldürdü.
Aslında devamındaki diyaloglarda yer yer gülümsetti, biraz komedi ağırlıklı olmuş ama komiklikle aksiyonu harmanladığın diğer bölümler çok güzeldi. Okuması zevkliydi. O yüzden dediğim gibi aksiyon ve gerilimi biraz daha hissettir kankeee.
Ben fark etmedim bunu söylediğiniKaç haftadır diyorum ya diziye gircen diye.
Ayrıca @EFE UYSAL @MasacRE- @S.G.A.T. da yeni oyuncularımız.
Hadi yeme beni ikimizdede var delilik. Damarimiza basilirsa icimizdeki canavar ortaya cıkabilir gerci ben artik sevgi kelebegiyim canavarimi geberttim
hahah ahh şu umut efendiyede bir yumruk çakayımda uçup gitsin ayoll görsün çocuk bak demeyiSen iyice ev hanımı olacaksın ben söylüyorum sana. Çocukta var artık
Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉Sen beni yanlış anladın kötü birşey dememiştim ama neyse😉ikinizide ayrı ayrı sevdiğimi biliyosun
Gerçekleri görünce ne yapacak bakalım içindeki fenalık açığa çıkar. @BullyKaan gercektede saf ayagina yatar yoksa cok fenadir @Bully
Kız abla sen bana süpergirl'ün özelliklerini özelden atar mısın? 2. sezonu ona göre tasarlıycam çünkü diziyi izlemiyorum.hahah ahh şu umut efendiyede bir yumruk çakayımda uçup gitsin ayoll görsün çocuk bak demeyi
Yani ama çok değil, bir @sokak sanati şirretliği yok yani o sahnede.Teşekkürler, dizimi her hafta okuyorsun rol almalıydın yani. Sen bu adamsın, ikincisi de @cookies.
Hastanede hikayesi aksiyonlu değil mi kanke?