Denize düşen Yılana yani @vadikızı 'na sarılır.![]()
Denize düşen Yılana yani @vadikızı 'na sarılır.![]()
sen benim gibi yılana kurban ol bee zehirim yok ona şükret senn
aaa tamam @mrt-06 rtükden onay aldın ayollBu bölümde faarklı konulara girmiş o malum kelimelere yakın kelimeler kullanmamak için bulursam size ileticem![]()
O yüzden sarıldım zaten zararsız.![]()
Her yılanın içinde bir sinsilik vardırha şöyle sen bana birşey yapmazsann ben gayet uslu bir yılan olurum
![]()
Haha evet 2 hafta önceki Zeynep'in tepkisini bende kestirememTeşekkürler. Açıkcası senin tepkinden korkuyordum.![]()
Her yılanın içinde bir sinsilik vardır![]()
Bakalım haftaya artık dizide olacaksın ansıl bir rolün olacak.Sonunda Survivordan ayrılıp gelebildim konuyaYine akıcı ve bol atraksiyonlu bölüm olmuş
![]()
Oyy yerim seni senden bildirim gelmesini bile özlemişim.Sen istersin de bakmaz mıyım okuyacam en baştan![]()
Kardeş klişesi olmasın dedim.hahha bende ölmüş kardeşisin sandım![]()
Ben sana bir site önerisinde bulunurum var ya aklın şaşar.Site önerisinde bulunuyorum yine de yaranamıyorum.![]()
Şimdilik öyle ama benden kurtuuluşu yok
Sen istersin de bakmaz mıyım okuyacam en baştan![]()
Bana yakışan bir rol olsunda yeterBakalım haftaya artık dizide olacaksın ansıl bir rolün olacak.
Oyy yerim seni senden bildirim gelmesini bile özlemişim.
Kardeş klişesi olmasın dedim.
Ben sana bir site önerisinde bulunurum var ya aklın şaşar.![]()
Ooo akıllanmışyok ben artık @mrt-06 afacanımın işine karışmıcam efenim
Ben o yılanlardan olamam ki benden asla sinsi olmaz
aksine yardım eden bir yılan olurum ben
Evet önünü hazırladım çünkü en az @sokak sanati ve @turkuazz kadar manyak bir roldesin. Daha bunlar reklam yani.Haha evet 2 hafta önceki Zeynep'in tepkisini bende kestirememyok ya zaten pisikopat olacagimin sinyalini cok vermistin. Bekledigim birseydi. Tepkimden korkma
kötü günleri karamsarliklari negatif enerjiyi şutladim. Memeleketimdeyim şükür hayattayim. Iyileşiyorum ve özüme dönmeye başladim. Kendimi özlemisim
![]()
Sen bana niye triplendin kız abla.yok ben artık @mrt-06 afacanımın işine karışmıcam efenim
Ben o yılanlardan olamam ki benden asla sinsi olmaz
aksine yardım eden bir yılan olurum ben
yalnız güçlerime ulaşayım artık @sokak sanati dır dır ediyor şunu pataklıyayım ayollBakalım haftaya artık dizide olacaksın ansıl bir rolün olacak.
Sana ne yakışıyor ki mesela.Bana yakışan bir rol olsunda yeter
Ooo akıllanmış![]()
Hadi benle @sokak sanati ni anlarimda @turkuazz kibi kibar ve sakin birini nasil pisikopat yaparsinEvet önünü hazırladım çünkü en az @sokak sanati ve @turkuazz kadar manyak bir roldesin. Daha bunlar reklam yani.Harika. 😉
Sen bana niye triplendin kız abla.![]()
Tamam vazgeçtim.Bakalım haftaya artık dizide olacaksın ansıl bir rolün olacak.
Büyük dikkat çekecek her türlü vukuatı işleyecek herkesin arkasından iş çevirecek biri olabilirSana ne yakışıyor ki mesela.![]()
Bana yakışan bir rol olsunda yeter
Ooo akıllanmış![]()
Evet önünü hazırladım çünkü en az @sokak sanati ve @turkuazz kadar manyak bir roldesin. Daha bunlar reklam yani.Harika. 😉
Sen bana niye triplendin kız abla.![]()