düşünüyorum izleriz artık.Kaliteli son yapsınlar başka şeye gerek yokFragmanı izle çarşamba burada ol diye etiket yaptım. Tesbitte bulunma sen.
Finali izleyeceksin ama dimi.
sesli güldümhhaha aa aman ne halin varsa gör bee hem kendi etiket ediyor hemde ne yazıyorsun diyor manyak
düşünüyorum izleriz artık.Kaliteli son yapsınlar başka şeye gerek yok
fragmanda denizden başka yok karışık bir fragman bakalım nasıl olacakDeniz'i Emir büyütmüş olabilir. Kızdan bahsetmiyorlar aşklarına bahsediyorlar. Ters köşe olabilir.
öldümü ne oldu"Bu dünyadan bir Emir Kozcuoğlu geçti diyecekler.."
Ekli dosyayı görüntüle 55925
@12.Adam izledin mi? @Billy Kane @Çiğdem- @xBUGRAx @ozgur2113 @dizi kolik @turkuazz @Sherlock @FaJi izleyen var mı.
öldümü ne oldu
Harikulade bir sondu...Bomba patladı sanırım @pompy yazdı bu senaryoyu. Lanet olsun sana Ali Ozan.
@Harunnn60 @FaJi @mrt-06 @ozgur2113 @eskici @Bully @dizi kolik @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @vadikızı @Sherlock efsane finali izleyin.
hahah biz pomye kızıyoruz ama her dizi bombalar patlatıyor vatanım sensin sezon finalide öyleydiBomba patladı sanırım @pompy yazdı bu senaryoyu. Lanet olsun sana Ali Ozan.
@Harunnn60 @FaJi @mrt-06 @ozgur2113 @eskici @Bully @dizi kolik @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @vadikızı @Sherlock efsane finali izleyin.
Noldu Emir geberdi mi şimdi Ay Yapım yine mi mutlu son dediBomba patladı sanırım @pompy yazdı bu senaryoyu. Lanet olsun sana Ali Ozan.
Noldu Emir geberdi mi şimdi Ay Yapım yine mi mutlu son dedi
Harikulade bir sondu...
hahah biz pomye kızıyoruz ama her dizi bombalar patlatıyor vatanım sensin sezon finalide öyleydi
içerde haricinde mutlu sonla biten dizisi yok ama içerdeyi ben yazsam eğer kebapçı celalin kardeşini çıkartıp doğum gününde umutun herkesi patlatır bitirirdim poyrazdaki söz komikti tarih mutsuzları yazarNoldu Emir geberdi mi şimdi Ay Yapım yine mi mutlu son dedi
izledim cnm sen etiket edince kanalıda açtım burak falan yemek masasında bittiSen eskiden izlediğini anlardın noldu sana. Kemal'de ölüyor sahnede. Hem Emir hem Kemal ölüyor. Nihan 4 yıl ağlıyor. Devamında hep kına sarılıp ağlıyor galiba 4 yıl yeter deyip cekmemisker
Ben çok çetrefilli bi son bekliyordum beklediğim olmadı.
Sahneyi izledin mi. Bu Burak ne iğrenç oynuyor dizide olmasa keşke.
Kuzey Güney mutlu sonla bittiiçerde haricinde mutlu sonla biten dizisi yok ama içerdeyi ben yazsam eğer kebapçı celalin kardeşini çıkartıp doğum gününde umutun herkesi patlatır bitirirdim poyrazdaki söz komikti tarih mutsuzları yazar