Yaşam 2017 Yazının Bir Türlü Gelememesi

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Haziran ayıda neredeyse bitecek ama hala havalar tam ısınamadı. Bugünde yağmurlu geçti hatta şuan da hafiften yağıyor.. Daha önce bu kadar olmamıştır elbet ama ilk tefa yaz tam gelmedi. :F
7777.png

@Polat Şaşmaz acaba buda FETÖ'nün yeni oyunu mu?(b)

2015 yılında da hava böyleydi. Hiç unutmam Temmuz 2'si gelmişti, hava hala böyle kapalı ve yağmurluydu. Sonra ben dördünde köye gitmişim, benim gitmemle hava düzelmiş. :D

Neyse gençler ÇARŞAMBA günü yaz geliyor, haydin gözümüz aydın. :Z Kışı arayacağız birkaç haftaya @Tolstoyevski :A

2015 yılında da hava böyleydi. Hiç unutmam Temmuz 2'si gelmişti, hava hala böyle kapalı ve yağmurluydu. Sonra ben dördünde köye gitmişim, benim gitmemle hava düzelmiş. :D

Neyse gençler ÇARŞAMBA günü yaz geliyor, haydin gözümüz aydın. :Z Kışı arayacağız birkaç haftaya @Tolstoyevski :A
Kesin geliyor dimi :A

Kayseride bugün kapalı idi akşamda fena bir yağmur başladı valla ne zaman gelecek yaz bilmiyorum:D

Vallahi Cuma günü İzmir'de yanıyorduk, ondan öncede öyleydi. Ama şu an Ayvalık'tada hava aşırı serin umarım gelir bir an önce :A

Artık gelmesin geleceği varsa da :A Aslında bir bakıma bu havalar tam ideal sıcaklıkta yaşamın rahatça sürdürülebilmesi için. Arada yağmur yağıyor bitkiler ıslanıyor sonra güneş açıyor falan tuhaf ama rahat bence. Geçen hafta bir ara sıcaklar baş gösterir gibi oldu odam fırın gibi oldu kasam cayır cayır ısındı tüm oyunlarda FPS dalgalanması yaşadım. Cehennem sıcakları, kardeşim istenmiyorsun gelme :A

İstanbul'dayken gayet hoşuma giden durumdu. Ancak sabah İtalya'ya geldim ve burası yanıyor. :( Perşembe günü dönüyorum İstanbul'a yeniden ve bu sefer orada sıcak bastıracakmış, hiç yüzümüz gülmeyecek mi :(

Havaların aşırı sıcak olmasına ben de bayılmıyorum ama Haziran'da sonbaharı yaşamak da istemiyorum. O yüzden güneşi merakla bekliyorum. :A