Ademin önünde Kıbrısta engel kalmaz hiç o zamanİyi olur aslinda Ogeday finale kalmasin![]()
Ademin önünde Kıbrısta engel kalmaz hiç o zamanİyi olur aslinda Ogeday finale kalmasin![]()
aa neyseki kıbrıstada karadenizi rezil etmeden şutladıkAdem sayesinde geldi buralara kadar, az daha final de görecekti![]()
Belki Sema olur sampiyonAdemin önünde Kıbrısta engel kalmaz hiç o zaman![]()
Onunda çok şansı yok bence destekleyeni de çok değilBelki Sema olur sampiyon![]()
Bu tweet senin demek istediklerini Survivor izleyicisi tercüme etmişaa neyseki kıbrıstada karadenizi rezil etmeden şutladık![]()
![]()
@EFE UYSAL
ilhanım elemeye bile kalmamış sanırım![]()
@Bully de görsün mesajıOnunda çok şansı yok bence destekleyeni de çok değil
Bu tweet senin demek istediklerini Survivor izleyicisi tercüme etmiş
Direk finale kalirsa kiz oldugu icin kazanir belkiOnunda çok şansı yok bence destekleyeni de çok değil
Bu tweet senin demek istediklerini Survivor izleyicisi tercüme etmiş
Berna baslardaki performansini bozmasa kazanirdi
Sabriye ile Bernanın tek şanssızlığı performans oldu o olsaydı Sema Kıbrısa garanti gidemezdiBerna baslardaki performansini bozmasa kazanirdi![]()
İkisinin de performansi iyi olsaydi son ikiye birlikte kalirlardi belkiSabriye ile Bernanın tek şanssızlığı performans oldu o olsaydı Sema Kıbrısa garanti gidemezdi![]()
Adem varken biri Yarıda giderdiİkisinin de performansi iyi olsaydi son ikiye birlikte kalirlardi belki![]()
Hic belli olmaz Adem'in performansi da cok iyi degil ama sansina yarismada bu sene saglam karakterli yarismaci yok bir tek Adem varAdem varken biri Yarıda giderdi![]()
Nasıl iyi değil son 2 dokunulmazlıkta finale kaldı birini aldıHic belli olmaz Adem'in performansi da cok iyi degil ama sansina yarismada bu sene saglam karakterli yarismaci yok bir tek var![]()
Kötü de degil ama daha iyisini beklerdim yani bir Atakan degilNasıl iyi değil son 2 dokunulmazlıkta finale kaldı birini aldı![]()
Gçeen sene Atakanın karşsıında hiç engel yoktu kim hızlıydı onla yarışçakKötü de degil ama daha iyisini beklerdim yani bir Atakan degil![]()
Nasil yoktu gecen seneki yarismacilar daha hizliydi bu sene Atakan'dan hizli yarismaci yok ki belki Serhat biraz yakindir o kadarGçeen sene Atakanın karşsıında hiç engel yoktu kim hızlıydı onla yarışçak
Bu sene hepsi varAma Adem Atakandan daha hızlı tek eksiği atıştı
![]()
Serkaymı hızlıydıNasil yoktu gecen seneki yarismacilar daha hizliydi bu sene Atakan'dan hizli yarismaci yok ki belki Serhat biraz yakindir o kadarAdem'in daha hizli olmasini beklerdim ben Adem de biraz Turabi gibi
![]()
Hizliydi tabi bu senekilerden daha iyilerdiSerkaymı hızlıydıSemihde değil
Adem Serhatla yarışıyor hızda
![]()
Adem o zamanlar sakattıHizliydi tabi bu senekilerden daha iyilerdibilemiyorum benim izledigim zamanlar Adem yavasti yani aslinda hizli düz kosuda baya iyi de engelleri hizli gecemiyordu
![]()
Performansi niye düsük o zamanAdem o zamanlar sakattıAyağı sargılıydı ondan çok zorlamıyordu kendini
Uzun parkurun en iyisi bu senenin
![]()