Ağlatanlar utansın anacımHüngür hüngür ağladı bölümde içim acıdı.![]()
Ağlatanlar utansın anacımHüngür hüngür ağladı bölümde içim acıdı.![]()
Ne diyon lo bursada havaalani vardi da biz mi kullanmadikKopru derken osmangazi koprusu var bursayi gebzeye bağlayan otobusler sabihaya ordan goturuyor
![]()
Ağlatanlar utansın anacım![]()
surekli gittigim yol o benimAferin. Doğru tesbit. Benim aklıma gelmedi o köprü dediğin köprü.![]()
surekli gittigim yol o benimBen Kibrisa nasil gidiyorum saniyosun
![]()
la oyunu gönder kurabiyesurekli gittigim yol o benimBen Kibrisa nasil gidiyorum saniyosun
![]()
Dün izledim annemle çok duygusal bir sahneydiSenin aile bursada köprü ne alaka.Sabiha'dan mı biniyorsun bursada hava alanı yok mu.s.s
@Çiğdem- @mrt-06 @dizi kolik size etiket niye gitmiyor.s.s
bir de bu kızı aldatan deyyuslar var bu ülkede sanki @Çiğdem- i aldatıyorlar aslı la bu .ssDün izledim annemle çok duygusal bir sahneydi![]()
bir de bu kızı aldatan deyyuslar var bu ülkede sanki @Çiğdem- i aldatıyorlar aslı la bu .ss
Dün izledim annemle çok duygusal bir sahneydi![]()
ayy kızın sesi okadar cırlakki kulaklarımı tırmaladı ayoll tipi oyunculuğu gibi seside sınıfta kaldı bu kız ne işe yararSenin aile bursada köprü ne alaka.Sabiha'dan mı biniyorsun bursada hava alanı yok mu.s.s
@Çiğdem- @mrt-06 @dizi kolik size etiket niye gitmiyor.s.s
hhahah ayy o oklavalı smileyi nerden buldun be
seni senin silahınla vurdumhhahah ayy o oklavalı smileyi nerden buldun be:
![]()
![]()
aa güzelmiş bunu kayt edeyim![]()
![]()
![]()
aa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış zatenseni senin silahınla vurdum![]()
al kayıt etaa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış zaten![]()
![]()
![]()
Ben de o kadar güzel bulmuyorum şahsen.bir de bu kızı aldatan deyyuslar var bu ülkede sanki @Çiğdem- i aldatıyorlar aslı la bu .ss
ama doğallıkta meryoşumdan sonra 2. liği zorlarBen de o kadar güzel bulmuyorum şahsen.Biraz abartılıyor gibi..
Ben de o kadar güzel bulmuyorum şahsen.Biraz abartılıyor gibi..
ahh boşuna kardeşim demiyorum ayoll ablandan biraz gen almışsın
senin genlerin kurutulmalıahh boşuna kardeşim demiyorum ayoll ablandan biraz gen almışsın![]()
![]()
![]()