kız bu arada içerde izleyicileri de çok bölünmüş ilk 3 ayın 1. si (içerde oyuncuları içinde) çetin tekindor ikincisi senin sapığın alyanaktı
aa bu coşkun naptı acaba aslında haziran oylaması olsa en yüksek alabilridikız bu arada içerde izleyicileri de çok bölünmüş ilk 3 ayın 1. si (içerde oyuncuları içinde) çetin tekindor ikincisi senin sapığın alyanaktısonrada kaptırmış sırasını ama olsun
@MasacRE- @Bully @Sherlock @Forumdash
coşkun listede yokaa bu coşkun naptı acaba aslında haziran oylaması olsa en yüksek alabilridi![]()
![]()
![]()
meryem uzerlimi inş deniz çakır olan meryemdircoşkun listede yokbu arada eşkiya oyuncuları içinde 1. meryoşum ya da tarık ünlüoğlu olacak @batuhankaralar ile yas kıyafetinizi hazırlayın
![]()
kız kara bir haberim var edho nun oyuncuları hesapladım 1. meryoşum 2. tarık ünlüoğlu oldumeryem uzerlimi inş deniz çakır olan meryemdir![]()
![]()
![]()
tarık ünlüoğlu var sonucta ayoll ama hızır neredekız kara bir haberim var edho nun oyuncuları hesapladım 1. meryoşum 2. tarık ünlüoğlu oldu@Doğu böylece edho karı dizisi olmuş oldu
@Harunnn60 @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Forumdash
meryoşla tarık ünlüoğlu diğer edho oyuncuları finale kalamıyortarık ünlüoğlu var sonucta ayoll ama hızır nerede![]()
![]()
![]()
Engin Altan 1. Olmalı![]()
ertuğrul varmıki listede vasilyus olmalımeryoşla tarık ünlüoğlu diğer edho oyuncuları finale kalamıyorartık meryoşa destek olursun neticede dizini temsil ediyor
![]()
Olmassa yakarız bu konuyuertuğrul varmıki listede vasilyus olmalı![]()
Engin Altan 1. Olmalı![]()
akşama görürsünüzertuğrul varmıki listede vasilyus olmalı![]()
ertuğrul varmıki listede vasilyus olmalı![]()
en iyi 30 isim arasına kalan biri de alina bozOlmassa yakarız bu konuyu![]()
ertuğrul varmıki listede vasilyus olmalı![]()
Alina baştacımızdır tam puanımız hazır![]()
![]()
Alyanak rolüyle Yıldıray Şahinler, İçerde'nin kare asından birini geçti ve finale kaldı böyle Celal, Sarp, Mert ve Kudret ten biri finale kalamadan elendi, sizce kimi şutladı AlyanakLeyla'm daha iyi![]()
Sarpın ben 1 yıl boyunca hiç etkisii görmedim listelerde ayoll o elenmeli
biricik sapığın alyanak a artık finalde iyi bir puan verirsin yoksa senin üstüne berkeyi salarSarpın ben 1 yıl boyunca hiç etkisii görmedim listelerde ayoll o elenmeli![]()
![]()
![]()
hhah nerden benim sapığım oluyor bee o senin herifin değilmibiricik sapığın alyanak a artık finalde iyi bir puan verirsin yoksa senin üstüne berkeyi salar![]()