Damien Duff
Süper Favori Üye
daha yeni geldin Yiğitin açtığı bir konuya olmamış verirsem gelir ancakBiliyorum da kanka neden öyle
Reyiz yarin bakarim ya bugün cok yorgunum
Sen karar ver
daha yeni geldin Yiğitin açtığı bir konuya olmamış verirsem gelir ancakBiliyorum da kanka neden öyle
Sen karar ver
Dizi havasında olsun diye ve daha iyi bir bekleyiş olsun form kazanalım diyeBiliyorum da kanka neden öyle
Sen karar ver
Kanka ben senin yazılarını anlamıyorum pek ondan .ssdaha yeni geldin Yiğitin açtığı bir konuya olmamış verirsem gelir ancak
anlarsın @Harunnn60 inadından tercüme yapmıyorDizi havasında olsun diye ve daha iyi bir bekleyiş olsun form kazanalım diye
Kanka ben senin yazılarını anlamıyorum pek ondan .ss
Ver reyiz biraz da @Yiğitt le ugrasdaha yeni geldin Yiğitin açtığı bir konuya olmamış verirsem gelir ancak
Kanka bugün de iyi calismissin yoklugumda bu arada reyizi kizdirma basina bela olur vallahaDizi havasında olsun diye ve daha iyi bir bekleyiş olsun form kazanalım diye
Kanka ben senin yazılarını anlamıyorum pek ondan .ss
Biliyorum da kanka neden öyle
Sen karar ver
Laptop değil masaüstüönce bunun yazdığı laptoba ulaşmamız lazımm
Aynen yazdık bir şeyler Kanka ne yapayım gerçekleri söylüyorumKanka bugün de iyi calismissin yoklugumda bu arada reyizi kizdirma basina bela olur vallaha
Sen basarirsin bu isi ablaönce bunun yazdığı laptoba ulaşmamız lazımm
Tamam reyiz kapatiriz sen rahat ol
artık gelSen basarirsin bu isi abla
Dogru diyorsun kanka ben de pek anlamiyorum ama bir seyler yapiyoruz isteLaptop değil masaüstü
Aynen yazdık bir şeyler Kanka ne yapayım gerçekleri söylüyorum
Yarin gelicem reyizartık gel
olmaz o şimdi yoksa @denizz19 a hediyem olurDogru diyorsun kanka ben de pek anlamiyorum ama bir seyler yapiyoruz iste
Yarin gelicem reyiz
Laptop değil masaüstü
Aynen yazdık bir şeyler Kanka ne yapayım gerçekleri söylüyorum
Sen basarirsin bu isi abla
Ben dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasınDogru diyorsun kanka ben de pek anlamiyorum ama bir seyler yapiyoruz iste
Yarin gelicem reyiz
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil kimasaüstümü tühh ben laptop sanıyordumm odandan alması kolay olurdu bee
denizin odaya girmem lazım ama evde kimsenin olmaması lazım
Ben dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasın
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil ki
Olsun reyiz biraz da Deniz kazansinolmaz o şimdi yoksa @denizz19 a hediyem olur
İyi bir plan yapman lazimmasaüstümü tühh ben laptop sanıyordumm odandan alması kolay olurdu bee
denizin odaya girmem lazım ama evde kimsenin olmaması lazım
onun dizisi hep liderdi geçen yılOlsun reyiz biraz da Deniz kazansin
İyi bir plan yapman lazim
Olsun reyiz biraz da Deniz kazansin
İyi bir plan yapman lazim