Helal olsun kanka adamsinBen dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasın
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil ki![]()
Helal olsun kanka adamsinBen dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasın
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil ki![]()
sen demiştim geçen Yıl denizz19un dizisine 235 bölümlük diziyi satarsın dedimHelal olsun kanka adamsin![]()
Ben tüm bölümleri öyle yazıyorum önce hikayeyi kafamda kürüyorum sonra yazıya döküyorum.anlık yazıyormuşş kayıtlı değilmişş yusuff
Ben tüm bölümleri öyle yazıyorum önce hikayeyi kafamda kürüyorum sonra yazıya döküyorum.![]()
Hatta bazen bölüme son 1 saat kala son kısımlarını yazıyorumİyiymiş bende önceden yazıp kayıt ediyosun sanıyordum
onun dizisi hep liderdi geçen yıl
O zaman yapacak bir sey yok ne yazarsa oanlık yazıyormuşş kayıtlı değilmişş yusuff
Olsun reyiz daha yeni basladi yeni sezon
O zaman yapacak bir sey yok ne yazarsa o![]()
Bana satici mi diyorsun yani reyizsen demiştim geçen Yıl denizz19un dizisine 235 bölümlük diziyi satarsın dedim
Hatta bazen bölüme son 1 saat kala son kısımlarını yazıyorum![]()
sinirliyim yani bu dizi benim kanalımda olsaydı iyi olurdu 1 saniyeyle kaptırdımBana satici mi diyorsun yani reyiz![]()
@denizz19 dizini niye reyizin kanalina vermedinsinirliyim yani bu dizi benim kanalımda olsaydı iyi olurdu 1 saniyeyle kaptırdım
bilgisayarımın şarjı bitti orda Arka sokaklar seyrediyordumHizli olman lazimdi reyiz![]()
Neyse reyiz artik yapacak bir sey yokbilgisayarımın şarjı bitti orda Arka sokaklar seyrediyordum
reklama 1 saniye sonra girmiş dizi şanşımaNeyse reyiz artik yapacak bir sey yok![]()
Kismet reyizreklama 1 saniye sonra girmiş dizi şanşıma
1 saniyeyle seyrettiğim dizim 1 sayine sonra reklama girdiKaçırdı![]()