Kız ben sevgilimle öpüşürüm ama sen olmazsın o yüzdenGörürüm tabii baksana senaryoda bilen istenmiyoruz
Kız ben sevgilimle öpüşürüm ama sen olmazsın o yüzdenGörürüm tabii baksana senaryoda bilen istenmiyoruz
Kız ben sevgilimle öpüşürüm ama sen olmazsın o yüzden
Ben rolümü gerçekçi yaşarımniye olmuyormuşum bee gerçekten öpecek sankii
Ben rolümü gerçekçi yaşarım
Nikah düşmezaaa neler diyo bee şuan bak senn olsun gerçekci yaşa başkasını hayal edrsin benim yerime
Nikah düşmez
Sanki @Aserat seni sevgilim yapmışta nasıl konuşuyorNiye bee aa seni kaybetmeye niyetimm yokk denizz benim olacan töbe yarabbim töbee
Seni sokak sanatı taşırYapsın diye uğraşıyorum daa sen istemiyon beni
Geldim kankaYok yok kısa
@eskici bölümün as oyuncusu olarak bekleniyorsun
@batuhankaralar sen de oku yorum yap .ss
Buldun filinta gibi oğlanı kaçırır mısın
Güzel bölüm olduğunu düşünüyorum bu bir geçiş bölümü aslında 9.bölümde daha farklı şeyler izleyeceğizTamam kanka okuyacam simdi
Kayseri mantısı gönder evlenelimHe kaçırırmıyım bana beni değerli hissettiren adamı nerden bulucam ben
Tamam kanka okuyacam simdi
Güzel bölüm olduğunu düşünüyorum bu bir geçiş bölümü aslında 9.bölümde daha farklı şeyler izleyeceğiz
Kayseri mantısı gönder evlenelim
Okudum kanka güzel bir bölüm olmus eline saglikGüzel bölüm olduğunu düşünüyorum bu bir geçiş bölümü aslında 9.bölümde daha farklı şeyler izleyeceğiz
Kayseri mantısı gönder evlenelim
Kurtulmussun tabi ablaOku bakalım yyusuff senin tehditlerden kurtuldum galiba ben
Kız sana bir koca bulayım benOku bakalım yyusuff senin tehditlerden kurtuldum galiba ben
Göndereyim sen yeterki sevgilim ol töbe yarabbimm gece gece beni kendine benzettin bee
Nasıl gidecek senaryo var mı bir fikrin kankiOkudum kanka güzel bir bölüm olmus eline saglik
Kurtulmussun tabi abla
Okudum kanka güzel bir bölüm olmus eline saglik
Kurtulmussun tabi abla
Kız sana bir koca bulayım ben
Nasıl gidecek senaryo var mı bir fikrin kanki