Onunla beni yılın çifti diye kameraya alsan kamerayı kırardın sinirden bee programda biterdiTakipte olacağını düşünüyorum kanka
Darbe soslu yaptım
en çok senden malzeme çıkacak gibi
Yok kız O olsa konuştururdu neyse ki siz varsınız
Onunla beni yılın çifti diye kameraya alsan kamerayı kırardın sinirden bee programda biterdiTakipte olacağını düşünüyorum kanka
Darbe soslu yaptım
en çok senden malzeme çıkacak gibi
Yok kız O olsa konuştururdu neyse ki siz varsınız
O ayrı tabiOnunla beni yılın çifti diye kameraya alsan kamerayı kırardın sinirden bee programda biterdi
hhahha aaa yapardın vlla modası geçti bunların diye karalama haber yapardınO ayrı tabi
Destere burada olsa sizin için ayrılık haberleri çıkarırdım paso
Nasıl bir şey olacak?
Magazin programı olacak bildiğin. o hafta forumda ne olay olduysa onları buraya taşıyacağımNasıl bir şey olacak?
İçine Atacan mı kaçtı oda aynı şeyi dediHayırlı olsun Harun. Fragman iyi olmuş ama yönetim odasını fragmana koyman olmamış.
Magazin programı olacak bildiğin. o hafta forumda ne olay olduysa onları buraya taşıyacağım
Mesela sen depresyona giriyormuşsun bu aralar
İçine Atacan mı kaçtı oda aynı şeyi dedi
Dikkatli ol cnm ne olur ne olma ayoll bu magazin tehrikeli işlerMagazin programı olacak bildiğin. o hafta forumda ne olay olduysa onları buraya taşıyacağım
En büyük reytinglerden birisi sensin kanka senin kapını çalışacağım bayaO yılanlik peşinde olduğu için demiştir.
Kavgalara bulaşma diyin yaniDikkatli ol cnm ne olur ne olma ayoll bu magazin tehrikeli işler
En büyük reytinglerden birisi sensin kanka senin kapını çalışacağım baya
Kavgalara bulaşma diyin yani
magazin cnm 2 seçenek var ya toz olursun yada acun olursun sonucta acunda böyle böyle başladı rsikede girmeye değer bence @EFE UYSALEn büyük reytinglerden birisi sensin kanka senin kapını çalışacağım baya
Kavgalara bulaşma diyin yani
Şok açıklamaların olacak diye duyduk sokakımBenden bi şey çıkmaz ama sen yine de çalış Harub
Şok açıklamaların olacak diye duyduk sokakım
bekliyorum programını fragmanda yazıları nasıl değiştirdin @Harunnn60Şok açıklamaların olacak diye duyduk sokakım
Güzel bir şeymişMagazin programı olacak bildiğin. o hafta forumda ne olay olduysa onları buraya taşıyacağım
Değiştirmedim. İmovie'den yaptım.bekliyorum programını fragmanda yazıları nasıl değiştirdin @Harunnn60
bende olmuyor telefondaDeğiştirmedim. İmovie'den yaptım.