Lys Diye Ygs'ye Girdiler !

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,191
Puanı
1,060
Daha önce de herkes'in aynı yerde ygsye girmesi ve ygsde dedikodu yapmalarıyla gündeme gelen Kırgın Çiçeklerde bu sefer de Lys yerine Ygsye girdiler !

Özellikle 3:02 de galiba tam optik gözüküyordu :A

Son düzenleme:
Kimse alınmasın gücenmesin ama dizi gerçekten bozdu 2 buçuk saat dizi yapacağız diye saçma sapan sahneler koymaları yetmiyormuş gibi birde böyle şeylerle kendilerini iyice rezil ediyorlar. @Harunnn60 hastane sahnelerininde yanlış olduğunu söylemişti, bu yaştaki gençlerin başlarına bu kadar şey gelmeside hiç inandırıcı değil 3.sezon yapmasalardı keşke :D

Kimse alınmasın gücenmesin ama dizi gerçekten bozdu 2 buçuk saat dizi yapacağız diye saçma sapan sahneler koymaları yetmiyormuş gibi birde böyle şeylerle kendilerini iyice rezil ediyorlar. @Harunnn60 hastane sahnelerininde yanlış olduğunu söylemişti, bu yaştaki gençlerin başlarına bu kadar şey gelmeside hiç inandırıcı değil 3.sezon yapmasalardı keşke :D
Senarist Turkiye disinda bi yerde yaşıyor galiba veya hiç arastirmadan bodoslama yaziyor :F Bu sahne ve ygs sahnesinde kahkaha attim :F

Diziyi izleyen kitle LYS'ye değil de bu kızlar ÖKS'ye neden girmedi ki diye düşünmüştür. :F

Diziyi izleyen kitle LYS'ye değil de bu kızlar ÖKS'ye neden girmedi ki diye düşünmüştür. :F
Bari öksye girselerdi de rezil olmasalardi :A
Diziyi izleyen kitle cidden hiç hata mata aramadan bodoslama yillardir izliyor :A

@denizz19 denizz buraya bak :D yorum yazacaktım da yanlış birşey yazarım diye yazmadım kızlar dünkü üniversite sınavına girmedimi ya

@denizz19 denizz buraya bak :D yorum yazacaktım da yanlış birşey yazarım diye yazmadım kızlar dünkü üniversite sınavına girmedimi ya
Dünküne girdiler ama yonetmen daha lysyle ygsyi ayirt edemediği için ygs kitapçığı verdi :F Onu geçtim olduklari ygs videosunu da attim oyle ygs asla olamaz :F
hahaha ilginç bir durum gerçekten ama bu kızlar normal birşey yapmıyor zaten şaşırmamak lazım :A :A :A
Aynen ha her bolum ayri işkence :A

Ay bir an gerçek haber sandım başlığı görünce, meğer dizi sahnesiymiş. :D Yine de saçma geldi ne bileyim, izlemediğim bir dizi zaten.
Türkiye daha o kadar saçmalaşmadı Allahtan :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06