YS Halkın Polisi 234.Bölüm

Çok karışık konular bunlar cnm benim aklım pek ermiyor :F
Arka sokaklarında konuyu pek yazmıyordum ortalık karışık derine girmiyim dedim dedimki 1.bölümden beri yazdığım düşmanı ortaya çıkartığım 2008 de yazdım düşmanı aslında yayınlansaydı 8 yıl önce 1278.bölüm olucaktı @Çiğdem-

Çok karışık konular bunlar cnm benim aklım pek ermiyor :F
Arka sokaklarında konuyu pek yazmıyordum ortalık karışık derine girmiyim dedim dedimki 1.bölümden beri yazdığım düşmanı ortaya çıkartığım 2008 de yazdım düşmanı aslında yayınlansaydı 8 yıl önce 1278.bölüm olucaktı @Çiğdem-

Arkak sokaklar bitince final yapıcanmı sende :F

Arkak sokaklar bitince final yapıcanmı sende :F
bitmeyebilir sebep eski versiyonlarıyla 1278 bölüm yazdım toplamda bunu sezon finalinde 1281.bölüm senin bilmediğin bir dizi var Ana caddeler onunda devamı taksimin suçu ne devamı güçlüler günü ve defterde yazdığım 999 bölümlük senaryonun devamı yani gizli Polislerin @Çiğdem-

bitmeyebilir sebep eski versiyonlarıyla 1278 bölüm yazdım toplamda bunu sezon finalinde 1281.bölüm senin bilmediğin bir dizi var Ana caddeler onunda devamı taksimin suçu ne devamı güçlüler günü ve defterde yazdığım 999 bölümlük senaryonun devamı yani gizli Polislerin @Çiğdem-
Ohaaa biz yaşlanana kadar bitmez bu :F

Ohaaa biz yaşlanana kadar bitmez bu :F
toplamda yazdığım bölüm o dizilerle topla yazdığımda 1281 bölümde olucağı için sezon finali ben oyüzden aslında Bu şöyle böyle Olmalıydı Halkın Polisi 1278.bölüm olmalıydı bu @Çiğdem-

@Çiğdem- Turhan zamanı 2047 ye alıcak

Son düzenleme: