1 yıl var o da benim senaryoma bakıyorduO daha banı açılmıcakmı![]()
1 yıl var o da benim senaryoma bakıyorduO daha banı açılmıcakmı![]()
aa evet onun gitmesi kötü oldu senin için ama küfür etmişti sanırım cnm oyüzden 1 yıldır1 yıl var o da benim senaryoma bakıyordu
dine hakaratten ailesinin tahriğine geldi burda patladı ailesi stv seyrediyormuş ben burda değildim ders çalışıyordum durdururdum ben onuaa evet onun gitmesi kötü oldu senin için ama küfür etmişti sanırım cnm oyüzden 1 yıldır![]()
boşver cnm sen öyle ieylere bulaşma amandine hakaratten ailesinin tahriğine geldi burda patladı ailesi stv seyrediyormuş ben burda değildim ders çalışıyordum durdururdum ben onu
gözlemci okumuş girip yorum atıcakmış sınavdan sonra dizimedyaya derdimki yapma derdimboşver cnm sen öyle ieylere bulaşma amanyıllar çok çabuk geçiyor seneye gelir oda
![]()
aaa iyi @gözlemci nin kıymetini bil ayollgözlemci okumuş girip yorum atıcakmış sınavdan sonra dizimedyaya derdimki yapma derdim
@mesmeso61 @Çiğdem-
Güzel olmuş kardeşim.@mrt-06 atacan afiş nasıl olmuş sezon finali büyük olucak 237.Bölüme attım sezon finalini
Yine bombalar patlıyor@ömer karataş
@MayısKralı
@Sürgünümm
@emree-29
@Yiğitt
@Harunnn60
@sürgünüm
@Doğu
@cookies
@Çiğdem-
@destere
@xemrexxx
@Yakamoz-Asi
@ömer karataş
@vadikızı
@xemrexxx
@mrt-06
@*YıldırıM*
@Bully
@S.G.A.T.
@vadikızı
@Billy Kane
@EFE UYSAL bildirm geldiyse haber verin
@denizz19 240.bölüme koyucam sılanın şarkısını sezon finaline yani
Ben telefondan denedim olmadı yani Lise devriyesi baya bir iyi giderdi Gerçekte öğrenci ve öğrencilerin kurduğu bir ekip olsa Ailesi bilmese polis olduğunu benim Halkın polisinin kökü gizli Polisler 999 bölüm +13 +31 +235 @mrt-06 toplamında 1278 bölüm Polisiye yazıyorum 2008 den beriNibetçi afişçi.@Hatunnn60
21 e yetiştirebilcekmisin iftar saatlerinden Dolayı @emree-29 yetiştiremezsen Haber ver saati 21.30 yaparımELİNE SAĞLIK SEzon finalini bekliyom
ee üzülme dedim sana bak reytingi toparladık ayollAfişi Harun yaptı @mrt-06
Çok karışık konular bunlar cnm benim aklım pek ermiyor@DarkLeqenD tam zamanında konuyu değiştirmişim Arka sokaklara göre gitseydim ekibe vatana ihanetten soruşturma açılacaktı burda bir söz var hala can çıkar huy çıkmaz dediler resmen savcı fetodan ama ankara dinliyor hala savcı fikretide fetodan açığa aldılar @Çiğdem-
@DarkLeqenD Senaryoma yorumun ne