İşte Adnan Oktar'ın İftar Sofrası!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Sahibi olduğu A9 TV'de yaptığı programlarla dikkat çeken Adnan Oktar sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafla çok konuşuldu!

'Kedicikleri' ile birlikte iftar sofrasında oturan Adnan Oktar fotoğraf çekindi. Kediciklerinden birinin bu kareyi sosyal medya hesabından paylaşmasıyla günün en çok konuşulan fotoğrafları arasına girdi. Fotoğrafın altına kediciklerin "Dünyada olabilecek en güzel resimlerden biri" şeklinde yorumlar yapması dikkat çekti.

İşte o fotoğraf;
593961df67b0ac15fc397323.jpg

Beğenmedim, kedicik sayısı az. Yakıştıramadım Oktar'a

Beni davet etmeyen Adnan Hocama kırgınım. İnşaallah sahura kısmet :A

Ağzının tadını biliyor zaten iftarı dolgun meme kalça ve dudak ile açmak çok sevap.:A

Sahte Mehdilik olmadı şimdi dinle ilgisi olmayan şeylerle uğraşmaya başladı. Ayrıca yediklerinin paylaşılmasını doğru bulmuyorum.

Ağzının tadını biliyor zaten iftarı dolgun meme kalça ve dudak ile açmak çok sevap.:A
Para herşeyi çeker :A:A:A
@destere'yi mekanın uzağından bile geçirtmem zaten bana kadar kedicik var :A Onu huzurevinde yaşlı teyzelerle konken oynatmaya yollayacağız :A Birazcık sevap point kassın :A
@destere dayanamaz gelir kavga çıkartır masada sende yollarsın yumruğu bir daha masanın önünden geçemez, kızların gözünede girersin :A:A

Böyle oruc kabul oluyor mu ki hocanin orucu bozuluyordur gün içinde kedicikleti gördükçe:A