Forumun emeklisi olsa da hala bizden fazla maaş alan üyesi @sokak sanati 65 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır.
Kendisini tebrik eder nice samimi, içten, güzel mesajlarının devamını dileriz. Seni seviyoruz, tebrikler.
Forumun emeklisi olsa da hala bizden fazla maaş alan üyesi @sokak sanati 65 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır.
Kendisini tebrik eder nice samimi, içten, güzel mesajlarının devamını dileriz. Seni seviyoruz, tebrikler.
Dur daha yeni pişiyorum hemen emekli etme beni.Çok güzel olmuş konu. Çok zarif çok beğendim. Selana reklamın efsane olmuş bur şeyler kapıyorsun sende artık. Emekli olacaksın sanırım.
congratulations bebeğiiiiiim
Tebrikler @sokak sanati .
65.000 olduğunu günler önce farketmiştim ama detayli konsantre olabileceğim bir zamanım olmadı.
En son kutlama konunu ben açmıştım zaten ve 65.bine geçişin baya sürdü.
Çenenin düşmesi dileğimle ve ağustosda ben dönene kadar 70.000 olman dileğimle
Tebrikler @sokak sanati hediyeleri özenle seçip ayrıca yollarım
Tebrikler Umut. 60 Bin Kulübün pek güzel geçmemişti ikimiz aramızda ama umarım 65 bin kulübünde şimdiki gibi devam ederiz.
Tebrikler @sokak sanati .
65.000 olduğunu günler önce farketmiştim ama detayli konsantre olabileceğim bir zamanım olmadı.
En son kutlama konunu ben açmıştım zaten ve 65.bine geçişin baya sürdü.
Çenenin düşmesi dileğimle ve ağustosda ben dönene kadar 70.000 olman dileğimle
haha hiç bir şeye dikkat etmediğin belli her yerde bas bas yazdim gidiyom diye Bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra Türkiye ye gidecem ve ağustosta döneceğimBen bile fark etmedim. Hiç dikkat etmiyorum bu tarz olaylara.aha Olurum muhtemelen. Haftalık 400 ortalama ile gitsem rahat Ağustosta olurum 70. Sen nereye gidiyorsun yine. Türkiye'ye tatile mi?
haha hiç bir şeye dikkat etmediğin belli her yerde bas bas yazdim gidiyom diye Bir aksilik olmazsa 2 hafta sonra Türkiye ye gidecem ve ağustosta döneceğim
Benim dönüşumde muhtesem olabilir yenilenip gelecem inşallahBen artık forumu makaraya alıyorum konuşmaları okumuyorum bile. Salladım gitti.